//Guide

Nytårsfesten 2018: Få det store overblik over udbuddet ude i byen

Nytårsaften skal fejres med et brag af en fest, men hvor skal den holdes? Der er et hav af forskellige muligheder. Lige her får du en overskuelig guide, så du kan få lige netop den aften, som du ønsker.

 

Der er alt fra hyggelige, gode spisesteder, som lukker ned før midnat – til kæmpe fester med drikkevarer ad libitum og dj til sent ud på natten.

 

Vil du gå hjem fra en henrivende god aften, hvor du slipper for forberedelse, opvask, og den sure rengøring, der venter dagen derpå. Så gå ikke glip af denne enestående mulighed. 

 

Tjek de bedste ud her:

 

 

Madklubben

Hack Kampmanns Plads 1-3
8000 Aarhus C

 

Menuen består af:

Velkomstcocktail

Snacks:

  • Østers frit med grov tatar sauce, puffede kyllingechips m. trøffelcreme, kartoffelflager med røget torskerognscreme, friskbagt focaccia og dansk smør med sydesalt
  • Forret:
  • Ceviche af torsk med cremet yuzu, syltet glaskål, dild olie, dildtøv og sprøde kartoffelchips

Mellemret:

  • Cremet hummerbisque, syrnet fløde, sprød salat af fennikel, æble, estragon og sprødt surdejsbrød(Mulighed for tilkøb af dansk hummerhale for 100kr.)

Hovedret:

  • Helstegt oksemørbrad fra Himmerland, blød kartoffelcreme med smør, trøffel og rosmarin.
  • Smørstegte persillerødder vendt i krydderurter. Syltede svampe og kraftig sauce på
  • morkler, sherryeddike og karamelliseret jordskokker samt friskrevet vintertrøffel

Dessert:

  • Gateau Marcel med syltede bær, saltet karamelis og nytårsknas

Kaffe/The

 

Vigtigt:

Menuen inkluderer ikke drikkevarer, en skræddersyet vinmenu kan selvfølgelig tilkøbes

Aftenen begynder: mellem kl. 17:30 og 19:30, efter eget valg

Aftenen slutter:  23:30

 

Pris pr. kuvert: 700,-

 

Reserver bord og læs mere her:

 

 

Nytår på The Merchant Room hosTir Na Nóg

En af dem, i Aarhus, som laver en anden form for nytårsdag, og aften, er irske Tir Na Nóg. De ved godt, hvor sjovt det kan være, at fejre nytår i de store byer i verden. De vil gerne gøre nytårsaften mere festlig, uden det går ud over mad og drikke. Derfor har de allieret sig med naboen. Det lyder da meget hyggeligt. Naboen er restauranten, Frederiksgade 42. De vil lave 15 retter/serveringer, og ikke leveret  som takeaway. Nej, de laver maden i The Merchant Room (den ene del af Tir Na Nóg). Okay, måske har de lavet lidt hjemmefra, men der er kun otte meter hjem til Frederiksgade 42.

 

Fast pris inklusiv det hele

Der er plads til 100 gæster til festen med spisning. Maden er lavet således, at du ikke skal sidde ned og spise i seks timer, men kan sidde forskellige steder at spise, rykke rundt, stå op, sidde i de lækre læderstole og spise eller sidde i baren og spise. Måske bliver der mulighed for at prøve de fleste af stederne i løbet af aftenen. Det bliver uden tvivl festligt, og afslappet. Der er selvfølgelig dronningens nytårstale, og kransekager og bobler klokken 24.00. Her bliver potentiale for at bygge en god fest op fra starten.

 

Pris inklusiv det hele er 1.195,00 kroner. Festen fortsætter til klokken 5.00.

 

 

Book bord og se mere her:

 

 

Restaurant V og Comwell Aarhus 

Kl. 13.00 Mulighed for check-in 
Kl. 18.00 Velkomstchampagne, nytårstale og snack 
Kl. 19.00 Middag inkl. vine (se menu nedenfor) 
Kl. 00.00 Kransekage og bobler 

Ønsker du at fortsætte festen, kan vi hjælpe med henvisning til natklubber i byen.

NYTÅRSMENU 2018

SNACKS 
ØSTERS NATUREL : Citron – Skalotteløg 
SPRØDE HJEMMELAVEDE CHIPS : Svampemayo – Aioli 
TATAR AF ØKOLOGISK KALV : Peberrod – Smørristet brød 

AMUSE 
RIMMET TORSK : Malt – Æbler – Urtesauce 

FORRET 
FISKESUPPE : Safran – Fløde – Urter 

MELLEMRET 
BRAISERET ØKOLOGISK SVINEBRYST : Bagt Rødbede – Rødbedegél – Puffet svin – Ølsauce 

HOVEDRET 
OKSEMØRBRAD : Pastinakpuré – Syltet løg – Pommes fondant – Kraftig rødvinsglace 

DESSERT 
CHOKOLADEKAGE : Appelsingelé – sorbet – tuiles 
PETIT FOUR : Udvalg af chokolader fra vor egen konditor

PRISER
Kr. 1.600,- pr. person 
Kr. 2.249,- pr. person inkl. overnatning i dobbeltværelse og morgenbuffet 

 

Book bord her:

 

 

Mefisto

Volden 28
8000 Aarhus C

 

Prøv denne lækre nytårsmenu fra Mefisto, som dette år er inspireret af Babettes Gæstebud.

 

Menuen består af:

Velkomst:

  • Deutz Rosé Champagne i Magnum ledsaget af små røgede sardiner fra dåse. Menuen herefter ledsages primært  af udvalgte franske vine ad libitum.

Menu:

  • Skildpaddesuppe, anno 2018, af oksehaler serveret med hummer, smilende æg og wagyu
  • Vesterhavspighvar ”demidoff” med brisler og caviar
  • Vagtel sarcophage, trøfler og madeirasauce
  • ​Kalvemedaljon, glaserede løg, gulerødder, gåselever og sauce chasseur
  • Osteudvalg fra Auvergne med behørig garniture
  • ​Saverin ”druknet” i rom serveret med nyrørt iscreme og nougatkrymmel
  • Éclairs med biter chokolade ledsaget af nybrygget stempelkaffe

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: mellem kl. 18 og 19

Aftenen slutter: ca. 23:30

 

Pris pr. kuvert: 1495,-  (uden vine 995,-)

 

Reserver bord og læs mere her:

 

 

NO16

Europaplads 16
8000 Aarhus C

 

Nyd din nytårsaften hos No16, hvor der serveres fra deres tagterrasse med panoramaudsigt over hele byen.

 

Menu:

  • Fra Rusland, Vodka & caviar
  • Fra Atlanterhavet, Krabberillette & bisque
  • Fra Frankrig, Foie gras & brioche
  • Fra Himmerland (og omegn), Kalvemørbrad & koralsvampe
  • Fra troperne,, Ananas & kamille
  • Bobler & kransekage ved midnat

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: 17:30

Aftenen slutter: 01:00

 

Pris pr. kuvert: 1299,-

Reserver bord og læs mere her:

 

 

Früd

Dalgas Avenue 54
8000 Aarhus C

 

Menu:

  • Krabbesalat i sprød skal med avocado og friske urter
  • Nytårstorsk, Nænsomt tilberedt torsk med saffran, tomatconfit og sort trøffel
  • Svampe-cappuchino, Cremet suppe af karl johan-svampe med croutoner af surdejsbaguette og gruyereost
  • Kalvemørbrad med pastinak og persillerod, syltede små røde skalotteløg. Hertil pommes duchesse med sauce Bordelaise
  • Dobbeltbagt ostesoufflé, Soufflé af 4 Franske oste på kvædechutney gratineret med luftig mornay sauce
  • Let og luftig champagnemousse med champagnegelé, friske hindbær, hindbærmos og citronsorbet

Til menuen hører:

Champagnevelkomst, fri vinmenu og kaffe med avec og sødt. I får tilmed Früds egne kransekager med i hånden, når I går hjem for at feste videre kl. 22.00.

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: mellem kl. 17:30

Aftenen slutter: 22:00

 

Pris pr. kuvert: 1100,-



Reserver bord og læs mere her:

 

 

Gäst

Banegårdspladsen 14
8000 Aarhus C

 

Menu:

  • Snacks & bobler
  • Helleflynder , æble & caviar
  • Kammusling, kål & rogn
  • Ravioli, jordskok & sort trøffel
  • Oksemørbrad, rødbede, kartoffel & røg
  • Pistacie, citron & karamel

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: ankomst  kl. 18:00, kl. 18:30 eller kl. 19:00.

Aftenen slutter: 23:30

 

Pris pr. kuvert: 750,-



Reserver bord og læs mere her:

 

 

Nordisk Spisehus

MP. Bruuns Gade 31
8000 Aarhus C

 

Menu:

  • Champagne og snacks
  • Kaviar – Blomkål – Hasselnød
  • Jomfruhummer – Græskar – Citron
  • Okse – Trøffel – Jordskokker
  • Chokolade – Mulberry – Bær
  • Kaffe/te med sødt & avec

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: kl. 17:30

Aftenen slutter: 22:00

 

Pris pr. kuvert: m. vinmenu 1625,-  m. saft menu 1325,-


Reserver bord og læs mere her:

 


Godsbanen
“minglrs nytårfest for singler”

 

Menu:

  • Laksertatar med fermenteret sennep, dild & citrus på pumpernikkel crouton
  • Bouillabaise med dampet torsk, ’’krabbesalat’’ tomater , bisque & urter
  • Dansk velfærds okse med jordskokker, kål, ventreche, persille & aromatisk pebersauce. Kartofler på siden
  • Kokos is med texturer af hvid chokolade & passion

Hertil vinmenu

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: kl. 17:00

Aftenen slutter: 03:30

 

Pris pr. kuvert: 1295,-



Reserver bord og læs mere her:

 

 

Nytårsmenu på Madklubben Grill

 

VELKOMSTCOCKTAIL

 

SNACKS
Østers frit med urtecreme
Puffede chips med røget torskerogn

 

FORRET
Koldrøget laks med cremet peberrod, yuzu, urteolie, og marineret glaskål.
Friske krydderurter og smørristet surdejsbrød

 

MELLEMRET
Grov tatar rørt med estragon, hyldebærkapers og trøffelmayo. Sprødt rugbrød, syltet rødbede og brombær.

 

HOVEDRET
Helstegt dansk oksemørbrad. Grillet og glaseret med reduceret portvin, oksemarv og citrontimian.

Serveres med 2 saucer og 4 sides.

  • Trøffelsauce
  • Bearnaise
  • Mos af saltbagte kartofler, jordskokker og citronskal
  • Selleri med trøffelsmør, ristede hasselnødder og revet havgus
  • Rødbedesalat af bagte rødbeder, balsamico, og friskost
  • Sprød salat med syltede pærer, tranebær og solbærvinaigrette

(Hertil mulighed for tilkøb af 1/2 hummerhale til din bøf)

 

DESSERT
Chokoladekage bagt med bourbonvanilje og Valrhona chokolade, syltede bær, knas og cremet mælkeis

KAFFE/THE

 

Pris per kuvert 900 kroner

 

Book bord her:

 

 

 

Restaurant Köd – på First Hotel

 

Menu:

Snacks og bobler:

  • Tapioka puffs m. Köds rørte tatar, lune kartoffelchips m pikant creme, blinis m. koldrøget laks, rygeost og bananskalotteløg

Forret:

  • Köd’s focacciabrød m. estragoncreme og havsalt
  • Tyndt skåret dansk oksemørbrad med brunet smørcreme, sprøde croutoner, revet vesterhavsost og spæde syrlige salater
  • Vegetar: Rødbedecaparccio m. creme på hasselnødder, sprøde croutuner spæde syrlige salater og røget revet peberrod.

 

Mellemret:

  • Jomfruhummerbisque m. smørpocheret lys fisk, syltede svampe, grillede løg, samt purløgsolie m. citron og rød melde
  • Vegetar: Cremet svampesuppe m. syltede svampe, grillede løg, sprøde croutoner samt purløgsolie m. citron og rød melde

 

Hovedret:

  • Oksemørbrad med puré på knoldselleri, kraftig portvinssauce, syltede bøgehatte, samt sprød brøndkarse
  • Vegetar: Saltbagt selleri med brunet smør, kapers, hasselnød, syltede bøgehatte og sprød brøndkarse.

 

Dessert:

  • Hvid blød chokolademousse m. friske hindbær, lakrids, krystalliseret hvid chokolade, bærcoulis og citronmelisse
  • Vegetar: Champagnesorbet m. hindbærcoulis, friske bær og citrusurter

 

Midnatssnack

  • Kransekage, et glas bobler og et godt nytår

 

Fri øl, vin, bobler og sodavand hele aftenen.

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: mellem 17.30-18.00. Festen fortsætter hos KöD Aarhus, hvor der er DJ og dans, og vi er vært for den første drink. Baren og festen er åben indtil klokken 05.00

Der nøjagtig samme set-up på selve restauranten med samme menu, drikkepakke 

 

 

Pris pr. kuvert: 1495,-



Reserver bord og læs mere her:

 

 


Basso

Skolegade 21
8000 Aarhus C

 

Menu:

Snacks:

  • Jomfruhummer, sprød papardelle pasta, stenbidderrogn
  • Østershatte, spinat, vaffel
  • Malt grissini, parma reserva, trøffel mayo

Forret:

  • In-house mozzarella, tomat, røget salt, basilikum
  • Kylling paté, cognac, figen, balasmico
  • Parma reserva, salame finocchiona, manzanilla oliven

Mellemret:

  • Cremet risotto, trøffel, mascarpone
  • Meatballs på italiensk duroc gris, cremet polenta, kraftig tomat
  • Grillet artiskok, kartoffel, frisse, syre

Hovedret:

  • Krogmodnet mørbrad, kraftig sauce, karamelisseret blomkål
  • Grillet kål, citron, pecorino
  • Cassarecce pasta, salsiccia, torske bottarga

Dessert:

  • Æble pizza, creme fraiche is, proscecco

 

Ad libitum drikkevarer er i 6 timer, og aftenen slutter først klokken 05, så folk er velkommen til at blive så lang tid som de har lyst til.

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: mellem 17:30-18

Aftenen slutter: 23:00

 

Pris pr. kuvert: 1498,-


Reserver bord og læs mere her:

 

 

 

Møf

Vesterport 10
8000 Aarhus C

 

Menu:

  • Velkomst og snacks
  • Krabbebisque med dampet kulmule, ristede brødcroutons, syltede bøgehatte og dildolie
  • Tatar af okse med sprøde flæskesvær, friteret kål, jordskokker og hyldebærkapers
  • Krogmodnet ribeye med fennikelsalat, fritter og bearnaise
  • Chokoladekage med passionsfrugtcurd
  • Kaffe og møfling

Vinmenu  nøje udvalgt

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: mellem 17:30-20

Aftenen slutter: 23:00

 

Pris pr. kuvert: 1299,-


Reserver bord og læs mere her:

 


Kähler – Villa Dining 

Grenåvej 127
8240 Riiskov

 

Menu:

  • Snacks og bobler til Dronningens nytårstale
  • Hummersalat på surdejspandekage med hytteost og friske urter
  • Nytårstorsk, Nænsomt tilberedt torsk med jordskokker, både bløde og sprøde, hummersauce og råsyltet kål
  • Kalvehalekroketter med Karl Johan-remoulade og frisk trøffel
  • Kalvemørbrad med bagte løg og persillerødder, syltede perleløg og svampepuré. Hertil kartoffelrösti med timian-trøffel-sauce
  • Hvid chokolade med dild, agurk og caviar
  • Fyldig Gateau Marcel med kompot på bær samt tørrede bær og aromatiske urter

Til menuen hører fri vinbar og kaffe med avec og sødt. I får Kählers egen kransekage med i hånden når I tager afsted for at feste videre kl. 22.

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: 17:30

Aftenen slutter: 22:00

 

Pris pr. kuvert: 1200,-


Reserver bord og læs mere her:

 


Turbinehallen

Kalkværksvej 12
Aarhus C

 

Menu:

  • Forret: Rimmet torsk vendt i porreaske, dehydreret/friteret jordskok med cremefrisk og soyarogn, emulsion på confiteret æggeblomme samt råsyltede vinterpære og citronverbenaolie
  • Hovedret på buffét: Langtidsstegt ribeye, små stegte kartofler med urter, rodfrugter bagt i brunet smør, grillet radicchio glaseret i honning, kålsalat med peanuts, syrnet fløde og urter, hvedekernesalat med persillepesto, granatæble, svampe og parmesan, edamamebønne salat med feta, rødløg, haricots verts og radise, portvinsglace

    Kuvertboller med smør til forret og hovedret
  • Desserttallerken: Mini nytårskage med chokoladebund, romfromage og passionsgelé. Kærnemælkspannecotta med hvid chokoladecreme, syltede vinterbær og spiselige blomster

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: 16:30

Aftenen slutter: 03:00

 

Pris pr. kuvert: 799,-

 

Der er plads til alle, og der er 3 muligheder:

  • Spis med fra kl. 18:30 og få dans, kransekage og bobler.
  • Dans med fra kl. 21 og få dans, kransekage og bobler (195,-)
  • Dans med fra kl. 00.10 (160,-)

 

Reserver bord og læs mere her: 

 

 

Klokken

Mindegade 6
8000 Aarhus C

 

Menu:

  • Danske nytårssnacks: Hjemmelavede “franske kartofler”. Friteret nytårstorsk m. trøffelcreme & Vesterhavsost. Sprød butterdej m. pikant & ristet sesam
  • Forret: Laksetatar m. rygeostcreme, vakuumeret agurk & spæde spire
  • Mellemret: “Rejecocktail”. Håndpillede og friterede rejer m. crudité, bronzefennikel & cocktailsauce
  • Hovedret: Beef Wellington m. trøffel. Skagenskinke, confiterede kartofler, sauteret palmekål & vildtsauce
  • Dessert: Klokkens nytårsfromage m. champagnesorbet, sukkersyltede citroner & verbena

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: 17:30-18:00

Aftenen slutter: Fri øl, vand, vin & bobler indtil klokken 23.59. Festen slutter ikke ved midnat. Man er velkommen til at blive, da vi kan holde åbent indtil klokken 05.00

Pris pr. kuvert: 995,-

 

Reserver bord og læs  mere her: 

 

 

+30 Events

Nytårsfesten afholdes på London Bar og mad leveres fra restaurant Köd

 

Menu: 

  • Focacciabrød med olie & rosmarinsalt og mayo
  • Forret: Rilette af laks med røget creme, rugbrødscrumble & urtesalat
  • Hovedret: Helstegt okseroast med rosmarin & havsalt. Skindstegt citronmarineret kylling med syltede tyttebær Salat med årstidens grønt med smagfuld vinaigrette Tomat & bønnesalat med feta & stegt chorizo. Rosmarinstegte petite kartofler. Kraftig nedkogt portvinsglace
  • Dessert: Kraftig chokoladekage med crumble, hvid chokoladecreme & syltede bær
  • Velkomst bobler og fri bar i øl, vin og vand indtil kl. 22.00

 

Vigtigt:

Aftenen begynder: 18:30

Aftenen slutter: 22:00 åbnes der for andre gæster på London Bar 

Pris pr. kuvert: 650,-

 

Reserver bord og læs  mere her: 

 

 

Guide Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev