Om os

Hvis du læser dette, er du formentlig interesseret i, hvem vi er, eller også vil du gerne samarbejde med os. Uanset hvad så velkommen til.

 

Aarhus Update er et uvildig online nyhedsmedie i Aarhus og omegn. Vores mål er at være et sobert og brugervenligt medie i det område vi dækker. Vi skriver om mad, drikke, shopping, musik, arrangementer, anmeldelser, nyheder, klummer, kultur med videre i Aarhus og Østjylland.

 

Dem der gør det godt – og fortjener ros

På Aarhus Update finder du guides, omtaler, foto, reportager, interviews og beskrivelser af restauranter, caféer, kaffebarer, fastfood, take away, værtshuse, hoteller og kulturinstitutioner. Vi anmelder blandt andet alle type spisesteder – gode som dårlige. Nogle gange anmelder vi spisesteder, som ikke lever op til deres opgave. Det kan ikke undgås. Men vi vil helst skriver om dem, som gør det godt, og har et stabilt niveau. Men det er, desværre, ikke alle som har det. Vi går meget op i at anbefale spisestederne, for det de er, og prøver at være, og ikke det, en anmelder gerne vil have, de skal være.

 

Vi er derude – for det meste

Vi betaler selv, for det vi drikker og spiser, og vi vælger ofte at sige nej til en anbefaling af et spisested. De fleste uger spiser vi mellem 3 og 8 måltider på restauranter, caféer og andre spisesteder. Det, at vi spiser så meget ude, gør, at vi har opbygget en vis erfaring i at anmelde spisesteder. Vi gør meget ud af, der er en faglighed i vores vurderinger, og den får man ikke, hvis man kun spiser ude en gang om måneden.

 

Vi takker konsekvent nej til gratis mad og drikke. Det gør, at vi kan skrive det vi mener, og ikke det en restaurant eller anden betaler os for at skrive og mene. Vi takker konsekvent nej til invitationer, med mindre vi selv må betale for det vi indtager.

 

Copyright

Billeder fra Aarhus Update.dk samt vores tilhørende sociale medier må ikke bruges uden skriftlig tilladelse fra os. En overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne de brugte billeder. Ønsker du at bruge vores billeder, så send os en mail red@aarhusupdate.dk, så kan vi snakke om mulighederne.

 

Ingen billeder af os – endnu

Vi startede Aarhus Update i 2011. Det går godt, men vi har langt fra anmeldt alle de spisesteder, som vi ønsker. Vi er ikke flove over vores udseende, men vi ønsker ikke at blive genkendt på en restaurant – og dermed få særbehandling. Det er også grunden til, at vi ikke sætter diverse billeder af os selv på hjemmesiden. Men det kommer nok på et tidspunkt.

 

De bedste hilsner

 

Pernille Søborg(PS), kulturredaktør,  ps@aarhusupdate.dk

Jens Peter Nebsbjerg (JPN), vinredaktør, jpn@aarhusupdate.dk

Anders Møhlenberg(AM), am@aarhusupdate.dk

Jeppe Honoré,(JH), jh@aarhusupdate.dk

Vicky Mørch, (VM), vm@aarhusupdate.dk

Helle L. Gurvig, (HLG), hlg@aarhusupdate.dk

Søren Holm-Hansen, (SHH), shh@aarhusupdate.dk

Niels P. Hansen, (NH), bogholderi@aarhusupdate.dk

Mette Aarup Gurvig;(MAG), mette@aarhusupdate.dk

Jesper Jensen(JJ) jj@aarhusupdate.dk
Jan L. Pedersen(JLP), ansvarshavende redaktør, jlp@aarhusupdate.dk

 

Hvis du har gode råd, tip eller kritik, så send os en mail på:

red@aarhusupdate.dk eller ring til os på +45  31 33 53 53 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev