Weekendophold

En oversigt over weekendophold og miniferie. Her finder du alt fra wellness over til de mere klassiske kroophold. Vores guide “weekendophold Jylland Fyn” er en oversigt over alle de steder som udbyder forlænget weekender, weekendophold og miniferie.

 

Det er ikke kun hoteller og kroer vi har med, men der er også plads til mindre “bed and breakfast” steder, som har noget at byde på.

Hvorfor "weekendophold Jylland Fyn"

Ingen andre har indtil nu lavet en komplet liste. Det har vi gjort. Grunden er, at læserne kan få et samlet overblik og inspiration over hvem der udbyder hvad. Vi har i først omgang valgt, at have fokus op Jylland og Fyn. Det er hoteller og kroer som Malling Kro, Norsminde Kro, Scandic City Aarhus, Hotel Royal med flere som er med i "Weekendophold jylland fyn". Målet er at have en komplet og opdateret oversigt over de udbydere der er.

   

Gode tilbud på weekendophold

En del af dem som udbyder weekendhold har også i i mellem gode tilbud. Derfor arbejder vi på at "weekendophold Jylland Fyn" også bliver udvidet til at rumme gode tilbud. Her vil du løbende kunne følge med i nyheder og priser fra de enkelte udbyder af weekendophold.

Tilmeld nyhedsbrev