Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel har med sine 75 værelser og suiter, 16 møde- og konferencerum, flere restauranter og selskabslokaler de ideelle rammer til familiefest, konference, hotelophold eller ferie. Som nabo til hotellet ligger en 18 hullers golfbane, som strækker sig helt ned til Limfjorden.

 

Spa og wellness

Et ophold på Løgstør Parkhotel med adgang til swimmingpool, spa, sauna og dampbad med mere er den perfekte gave til en, du holder af. Hotellets wellness-afdeling byder på en række behandlinger af professionelle behandlere.

Udover massage, fod- og ansigtsbehandlinger mv er der mulighed for at benytte de øvrige faciliteter. Der er adgang til pool, dampbad, sauna mm. Afdelingen råder også over et mindre fitness-lokale.

Behandlinger, priser og ophold – KLIK HER

 

Møder og konferencer

Løgstør Parkhotel er et populært sted til at holde møder, kurser og konferencer.

Der er 4 plenumlokaler (op til 200 personer), 12 grupperum med 12 pladser i hvert, 2 restauranter, en engelsk pub, pool, spa, dampbad og sauna. Priserne på møder er konkurrencedygtige, og starter ved 119 kroner per person for et halvdagsmøde inklusiv forplejning.

 

Egen restaurant

Hotellet har deres egen Restaurant Toftebjerg. De serverer lækkert hjemmelavet mad på højt niveau, med smag og så vidt det er muligt lavet på lokale råvarer.

 

Golfophold med lækker mad, værelse og morgenmad

Løgstør Parkhotel tilbyder golf ”a la carte” i stedet for en masse forskellige uigennemskuelige golfpakker. Du kan derfor frit vælge antal overnatninger og greenfees. Prisen pr. døgn er den samme. Med et golfophold på Parkhotel får I adgang til 4 golfbaner til cirka halv pris, en lækker menu hver aften og naturligvis overnatning med morgenmad.

 

Tilbuddet omfatter:

 

  • Overnatning i delt dobbeltværelse og stor dansk morgenbuffet
  • 3-retters menu eller aftenbuffet (efter køkkenchefens valg)
  • Gratis adgang til Spa og Wellness
  • Greenfees til 200 kroner (halv pris) kan tilkøbes frit.

 

Pris i alt kun 699 kroner. Tilbuddet gælder med ankomst fra søndag til fredag og er pr. person i delt dobbeltværelse.

 

Løgstør, Himmerland og Limfjorden

Løgstør er en charmerende havneby med masser af aktivitet i et hyggeligt og indbydende miljø. Der er caféer, restauranter, udstillinger og museer samt lystbåde, fiskerbåde og muslingebåde. Ja, der er masser at se på. Se mere her:

 

Her ligger Løgstør Parkhotel:

[mappress mapid=”702″]

Tilmeld nyhedsbrev