Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er en af Danmarks kongelig privilegerede kroer. Den gamle kro fremstår i dag som moderne hotel af høj standard. Smukke lokaler, billige mødelokaler, lækker mad, helt nye store værelser og hyggelig atmosfære danner rammen om dit ophold, og det venlige personale kræser om dig.

 

Oplev Aarhus og omegn på Montra Hotel Sabro Kro

Sabro Kro er et 4-stjernet luksus hotel nær Aarhus, som er en af de hoteller og kroer, der er en del af hotelkæden Montra Hotels. Sabro Kro ligger lige udenfor den hyggelige by Sabro i regionen Midtjylland med kun 13 km til Aarhus.

 

Med en overnatning på det luksuriøse hotel Sabro Kro, kan du opleve de landlige omgivelser i Aarhus omegn. Men trods alt alligevel være tæt på shopping, bylivet og mulighederne i Aarhus storby, samt ikke mindst de mange seværdigheder der er rundt omkring i Østjylland som eksempelvis ARoS, Musikhuset, Aarhus Teater, Moesgaard Museum, Tivoli Friheden og Svalegangen.

 

Intimkoncerter og oplevelser

Oplevelser ud over det sædvanlige. Det er dét, vi gerne vil give dig, når du besøger Montra Hotel Sabro Kro – god stemning og atmosfære, tilsat kræs for ganen og ørerne og masser af liv og glade dage. Oplev en intimkoncert, hvor du kommer helt tæt på kunstneren og får en unik intim koncertoplevelse. Tag vennerne med til en uforglemmelig koncert eller arranger en oplevelse for par ud fra vores kommende program.

 

Start ud med at nyde en lækker middag i vores restaurant inden dit arrangement. Du kan forlænge oplevelsen med en overnatning på én af vores dejlige hotelværelser og vågn op til vores store morgenbuffet. Mulighederne er mange hvis du skal til Aarhus eller andre oplevelser i Midtjylland.

Tilmeld nyhedsbrev