Rold StorKro

Et weekendophold på Rold Storkro er noget ganske særligt af flere grunde. Den fantastiske beliggenhed i Danmarks største skov, Rold Skov, og Rebild Bakker Nationalpark gør, at Rold Storkro har en helt enestående placering. Kroen har dannet ramme om 3 generationers ophold, når det forelskede par, familien, vennerne eller personalet skulle forkæles.

 

I skovens stille ro

Panorama-restauranten har en enestående udsigt. Ud over den, er der også bar, café, pejsestue, indendørs svømmehal,sauna, og Himmerlands smukkeste advanced minigolfbane ligger uden for døren. Værten på Rold Storkro laver guidet travetur hver søndag formiddag med muntre fortællinger, og en lille én undervejs. Fra hotellet er der en 27 kilometers Mountainbike-rute i Rold Skov. Hvis du er til kanosejlads på Lindenborg å, så er det også en mulighed. Der er kanoudlejning ved åen. Rold Skov Golfklub ligger relativt tæt på kroen. Du kan se mere på www.rold.dk

 

Moderne komfort

Weekendophold er at finde hele året, fra sidst i august til og med juni. Hvis du er til levende musik og dans, så kan du også få det på et weekendophold på Rold Storkro. Der er 43 hyggelige værelser med al moderne komfort, og så er maden et helt kapitel for sig. Du kan se restaurantens aftenmenukort her:

Hvis du er til vores frokost, så kan du se frokost- & smørrebrødskortet her:

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev