Skagen Strand – Hotel og feriecenter

 

Bestil et ophold på hotel og feriecenter Skagen Strand. Du bor i et naturskønt og roligt område med kun 12 km til historiske og charmerende Skagen by. Det tager faktisk 10 minutter med det lokale tog. Der er 142 lyse og lækre feriehuse –  alle med egen sydvendt terrasse og kun 800 meter til badestrand. Du kan frit bruge alle faciliteter, såsom badeland, sauna, dampbad, infrarød sauna, badminton, minigolf m.m.

Læs mere om Skagen Strand her:

 

Weekendophold

Kom og nyd et weekendophold her på hotel og feriecenter Skagen Strand. Et weekendophold i lækre rammer og med masser af gode oplevelser, hygge, god mad og vine er altid et godt break i vores travle hverdage. Hver morgen kan du hente en lækker morgenkurv for 2 personer, så I kan nyde roen og hinanden i feriehuset. Restauranten står klar hver aften til at hygge om jer og give en god madoplevelse.

Se mere om weekendophold her:

 

Firmafester, konferencer og kurser

Med plads til over 300 personer kan du som virksomhed sagtens lave både små og store arrangementer på toppen af Danmark. Vi har de perfekte rammer til udendørs teambuilding, overnatningsmuligheder, samarbejde med eventarrangører samt en restaurant der er vant til at servere for over 300 personer. Vil du vide mere?

Se mere om gruppearrangementer her:

 

[mappress mapid=”700″]

Tilmeld nyhedsbrev