Scandic The Mayor Hotel

 

Scandic The Mayor Hotel i Aarhus befinder sig i hjertet af byen nær Hovedbanegården og Rådhuset med gode transportforbindelser via tog, bybusser, lufthavnsbusser og færge. The Mayor Hotel i Aarhus er helt totalrenoveret.

 

Morgenmad er med i prisen

Hos Scandic The Mayor Hotel tilbyder de flere forskellige typer værelser alt efter dine ønsker og behov. Flere af dobbeltværelserne er velegnet til familier. Der tilbydes naturligvis ekstra seng på værelset. På alle vores værelser findes der kaffe & te sæt til fri afbenyttelse.
Morgenmad er inkluderet i værelsesprisen

 

Bæredygtigheden i fokus på The Mayor Hotel

Hos Scandic The Mayor Hotel i Aarhus har vi fokus på bæredygtighed, og hensynet til miljøet spiller en afgørende rolle i det daglige arbejde. De er stolte på Scandic The Mayor Hotel over de er mærket med Svanen. Som svanemærket hotel lever hotellet op til en lang række stringente krav for miljø og sundhed i hele huset. Det sker blandt andet ved at lægge vægt på økologi i køkkenet og reducere madspild; ved at benytte miljømærkede produkter; ved at overvåge og løbende reducere vores vand- og energiforbrug; og ved at kildesortere affald.

 

Derudover gør vi så vidt muligt brug af lokalt producerede råvarer i køkkenet. I forbindelse med vores brug af økologiske produkter har hotellet i løbet af 2015 opnået en bronze mærkning hos Spisemærket, og arbejder i 2016 på at komme op på over 60% økologi og derved opnå en sølvmærkning.

 

God plads til møder og kurser

Scandic The Mayor Hotel i Aarhus tilbyder at danne ramme om dit næste arrangement, som vi skræddersyr og tilpasser dine behov – altid med fokus på detaljerne. Hotellet tilbyder fire fleksible mødelokaler i hjertet af Aarhus. Vores lokaler – alle med naturligt dagslys – er udstyret med moderne teknik og AV udstyr, som er velegnet til alle typer kurser og møder.

 

Aarhus Hovedbanegård ligger lige overfor hotellet og giver dig den bedst mulige adgang med offentlig transport, både via busser og tog. Samtidig står vores overvågede parkeringsanlæg til gratis afbenyttelse i dagtimerne ved booking af faste konferencepakker. Pakkepriser tilbydes ved minimum fire personer, og ved færre deltagere afregnes pr. person.

 

Billig eller gratis parkering

Overnattende gæster tilbydes parkering i egen overvågede gård for bare DKK 99.00 per døgn. Ved booking af faste konferencepakker er parkering gratis.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev