//Restaurant, Vin

På vej til NorthSide: Reduktivt slår pjalterne sammen med Gedulgt og Rasmus Bundgaard

I forbindelse med NorthSide, slår Reduktivt pjalterne sammen med cocktailbaren Gedulgt, og den tidligere køkkenchef fra Gastromé, Rasmus Bundgaard. Sammen byder de indenfor til den vildeste festivalbrunch, som den helt perfekte start inden du skal ud på NorthSide og vælte rundt.

 

Rasmus står for 3 greasy serveringer af mad, Gedulgt serverer dig to cocktails; en til maden, og en du får med i hånden, når din vej mod festivalpladsen indledes. Reduktivt står for skønne naturlige bobler, som du kan kaste i hovedet under middagen.

 

Lokalet er ganske småt, og dermed er der også et begrænset antal pladser. Der køres dog to seats om dagen, med plads til 15 i hvert seat.

 

Torsdag den 6. juni
1. seat: 10:00 – 11:30 / 2. seat: 12:00 – 13:30

Fredag den 7. juni
1. seat: 10:00 – 11:30 / 2. seat: 12:00 – 13:30

Lørdag den 8. juni
1. seat: 10:00 – 11:30 / 2. seat: 12:00 – 13:30

 

Menuen bliver som følger:

 

– Cremet røræg med hvid trøffel

– Luksus baked beans på godt surdejsbrød

– Chicken & waffles, med ahorn sirup

 

Cocktails bliver som følger:

Bloody Mary på ‘Dill akvavit’ fra Copenhagen Distillery, med dild olie og surt på toppen.

Spritz med multebær akvavit fra Copenhagen Distillery, granskud, rabarber.

Forvent ligeledes to forskellige glas bobler, som med stor sandsynlighed vil være grumset, sjovt og læskende.

 

Du får følgende med i prisen:

Brunch med 3 hæderlige serveringer fra Rasmus Bundgaard.
2 cocktails fra skønne Gedulgt.
2 glas naturlige bobler, fra Reduktivt.

Prisen bliver 385 kroner og betales forud.

 

RESERVATION ER NØDVENDIG

Send en mail til rasmus@reduktivt.com, eller skriv til os her på Facebook.

Oplys følgende: antal, dato, hvilket seat.

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet