//Tjek Tippet

Post A Letter: God gammeldags brevskrivning og brandvarm kaffe 

Hvornår har du sidst siddet med en kuglepen i hånden og skrevet breve til dem du holder af? For de fleste vil det være længe siden. Alt for længe siden!

 

Til Post A Letter på Fairbar i Aarhus kan man få det gjort – og så endda helt gratis. Næste event afholdes 14. januar mellem 16.00-18.30, og måske du skulle tage afsted?    

 

Indbegrebet af hygge 

I Fairbars nye lokaler på Klostertorv afholdes omtrent månedligt et brevskrivningsevent, hvor unge som gamle mødes over en kop kaffe og skriver breve til nær og fjern. Bordene på non-profit-caféen fyldes med klip-og-klister-lystne brevskrivningsentusiaster, der alle er enige om, at der bare er noget virkelig hyggeligt over at skrive breve. Ser man rundt til bordene, kan der spores både eftertænksomhed, dyb koncentration, fjolleri og stor kreativitet.  Nogen skriver breve på vers, andre laver rebusser. De fleste skriver helt almindelige breve, til dem de savner. 

 

I bunden af den store café finder man en stor og variereret ta’-selv-buffet af brevpapir, kuverter, klistermærker, stempler, kuglepenne, sakse osv. Her kan man udstyre sig med hvad end man har brug for, og vende tilbage til sit bord med høsten. Nu er det kun kreativiteten der sætter grænser! Ramler man ind i en skriveblokade, står caféens personale klar med et menukort fuld af kaffer og snacks til at fylde energidepoterne op med. 

 

1, 2, 3 breve kan du sende – helt gratis 

Fairbar stiller brevskrivningsudstyr til rådighed, mens PostNord sponsorerer frimærker til tre breve pr. person, hvoraf to breve kan sendes til udenlandske adresser. Et par frivillige sørger for, at frankeringen er korrekt, inden brevene postes i en hjemmelavet pap-postkasse.  

 

Den for nyligt nyåbnede café er indrettet med ægte tæpper, træborde og sofaer, og sætter de perfekte rammer om en gang brevskrivning. Hvad end man kommer i en flok eller alene, er der altså rig mulighed for at få en hyggelig eftermiddag, mens man får skrevet sine kærlighedsbreve, fødselsdagshilsner eller højtidskort til fjerne slægtninge.  

Næste event afholdes som nævnt 14. januar mellem 16.00-18.30 på Fairbar.  

 

Fairbar ligger på Klostertorvet 6, 8000 Aarhus.

 

Tjek Tippet Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev