//Restaurant

Rejer og rosé: Sommertilbud hver torsdag

Restaurant L’øst i Østergade fejrer det gode vejr med tilbud på pil selv-rejer og kølig rosévin hver torsdag hele sommeren.

 

Dermed lever L’øst op til sin målsætning om at servere enkle retter, kvalitet og madglæde, når gæsterne kan sætte sig sammen om de friskfangede danske rejer og selv pille hoved, hale og skal af hver enkelt reje – i nævnte rækkefølge; det er nemmest og giver det bedste resultat.

 

Kogt på båden

De friske gourmetrejer på L’øst bliver allerede ved fangsten kogt i havvand om bord på båden. Det sikrer en særlig oplevelse af smag og bid.

 

Rejerne serveres med aioli, urtesmør og friskbagt brød, og med i prisen på 150 kr. følger et køligt glas rosé.

 

Åben hver dag

Restaurant L’øst holder i øvrigt åbent til frokost mandag-lørdag og til aften alle dage. På det faste menukort står frokostretter som fish and chips (119 kr.), rørt tatar af dansk Angus-mørbrad (105 kr.) og tørsaltet, koldrøget laksesalat (98 kr.).

 

Aftenkortet kan lokke med bl.a. hareryg eller skærising til forret og havtaske (218 kr.), skovdue (219 kr.) eller dansk mørbrad af Angus-kvæg til 285 kr.

 

På vinkortet står nøje udvalgte flasker, bl.a. økologisk vin fra New Zealand, rosé fra Frankrig og Amarone fra Italien.

 

Torsdag-lørdag serveres tre faste retter for 295 kr., og hertil kan man tilkøbe en vinmenu til 195 kr.

 

Pil selv-rejer og rosé: Hver torsdag hele sommeren; 150 kr.

 

 

Restaurant L’øst

Østergade 10
DK-8000 Aarhus
Tel. 89 31 81 32
kontakt@restaurantloest.dk
www.restaurantloest.dk

 

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev