Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Ghrelin og Bichel Vine: Gourmetaften i selskab med gastronomiens sorte og hvide guld

Af Jan L. Pedersen

Trøflen har gennem alle tider været en eftertragtet og udsøgt spise. Svampen, der også ofte omtales som køkkenets sorte og hvide guld har en spændende historie bag sig, og den karakteristiske smag er både en udfordring og en gave at arbejde med for alle, der sætter gastronomi og store oplevelser i højsædet.

 

Med fokus på gastronomiens sorte og hvide guld er Restaurant Ghrelin og Bichel Vine gået sammen om at kreere en helt speciel gourmetoplevelse: En middag med fokus på trøflen, der bliver ingrediens i hele menuen, bestående af snacks, fem retter, kaffe og sødt – suppleret af en velafstemt vinmenu. 

Restaurant Ghrelin og Bichel Vine: Gourmetaften i selskab med gastronomiens sorte og hvide guld

Aftenen indledes hos naboen Zeit Vinbar med champagne og foredrag omkring trøflens historie og liv. Herefter fortsætter gæsterne på Restaurant Ghrelin med trøffelmenu og tilhørende vinmenu, der er lavet i samarbejde mellem Anders Kuk Kristensen fra Ghrelin og Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine som også løbende vil fortælle om mad og vin – og om det bånd, som trøflen smagsmæssigt binder mellem de to verdener.

 

Der er på alle måde lagt op til en ren fest for smagsløgene – og at man så endda får en masse nyttig viden omkring trøflen og dens smagsmæssige bidrag til og berigelse af gastronomiens verden, er kun et ekstra plus!

 

 

Tid og sted

Onsdag den 5. februar 2020 klokken 18.00

Ghrelin (starter dog på Zeit Vinbar i nr. 127 )

Bernhardt Jensens Boulevard 125

8000 Aarhus C

 

 

Menu 

 

Velkomst

Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien

***

 

Snacks

2012 Champagne Blanc de Blancs 2012, Alfred Gratien

***

 

Forret

Pighvar – Blomkål – Caviar – Trøffel

Saltet pighvar med variation af blomkål, caviar og mild trøffel vinaigrette

2018 Roero Arneis Bricco delle Ciliegie, Giovanni Almondo, Piemonte 

***

 

Mellemret

Helleflynder – Grønne løg – Honning – Trøffel

Stegt helleflynder med sauce på grønne løg, stegt og frisk trøffel

2017 Chardonnay, Castello di Monsanto , Toscana

***

 

Pre hovedret

Pasta – Ragout – Trøffel

Fyldt pasta med ragout på vagtel, rødvinssauce og frisk trøffel

2016 Barbaresco Asili, Cascina Luisin

***

 

Hovedret

Kalv – Rødbede – Linser – Trøfler 

Kalvemørbrad rullet i toast med rødbede i tekstur, rørte linser og trøffelsauce

2009 Barolo Roche Rivera, Luigo Oddero

***

 

Ost

Havgus – Butterdej – Trøffel

Bagt butterdej, ostesoufflé samt trøffelsne og -skiver

2016 Saussignac Autrefois, Couleurs d’Aquitaine

***

 

Kaffe med sødt

 

 

Samlet pris – inkl. vinmenu – 1.500 kroner pr. kuvert

 

Billetter kan købes via Bichels hjemmeside her:

 

 

Del artikel

Andre læser også