Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Seafood går all in – nye boller på fiskesuppen

Af Line Ingwar Karlsen

Marselisborg Lystbådehavn er på en god sommerdag et sandt paradis. Flere af restauranterne har gennem årene haft vinterlukket. Dog ikke Restaurant Martino og Navigator. Men de andre er mere eller mindre gået i vinterhi. Inklusiv Restaurant Seafood. Den tid er ovre nu. Fra 1. oktober er dette fortid. Det betyder, at en af byens bedste fiskerestauranter holder åbent i vinter, efter nogle år, hvor den har været lukket.

 

Nikolaj Bek

Restauranten har lavet en aftale med en ny forpagter. Ny og ny er måske så meget sagt, for det er kokken, som har overtaget forpagtningen i vinterhalvåret. Nikolaj Bek er navnet. Han er i dag kok på Seafood – og har arbejdet en del år for Rikke Berthelsen og Søren Mikkelsen, som har forpagtningen i dag.

 

Nye åbningstider

Havnen er hypet. Forår og sommer er for vildt. Her vælter det med mennesker, og de færreste restauranter har mulighed for andet, end at mætte de mange a la carte gæster. Men når havnen går i vintermode, så er sagen en anden. Her bliver der mulighed for noget andet. Selskaber, vinsmagninger, Mortensaften, vildtaften, møder og ikke mindst julefrokoster.

 

Stort set de samme ansigter

Når man har en drøm om at blive selvstændig, og får en mulighed for det. Ja, så er det med at slå til. Den unge Nikolaj Bek kender jo om nogen Seafood. Aftalen var kun, at det skulle være i sommersæsonen. Men da muligheden om en forpagtningsaftale resten af året bød sig, slog han til. Så nu er han forpagter af Restaurant Seafood fra fredag 1. oktober til 1. april. En stor del af personalet fortsætter også i vinterhalvåret.

 

Havet præger menukortet

Der er ikke de store ændringer på menukortet. Omdrejningspunktet er stadigvæk fisk og skaldyr. Men der bliver selvfølgelig en justering i forhold til sæsonens råvarer. Og da sæsonen fisk altid er afgørende, vil vi også se nogle andre fiskeretter, men det bliver ikke den store revolution, der bliver tale om. Nikolaj Bek fortæller mig, at maden til julefrokosterne bliver tilpasset gæsternes ønsker. Og her bliver det ikke kun fisk, vi får at se. Man kan i øvrigt booke hele lokalet, og her tilpasser vi menuen efter hvilke ønsker, der måtte være.

 

Priserne bliver ikke ændret

Fra den 1. oktober holder Restaurant Seafood åbent fra mandag til lørdag fra klokken 17.00 til 21.00. Der er åbent for selskaber til frokost, men også for arrangementer uden for huset. Temaaftener er noget Nikolaj Bek, og sit vinterteam, også vil lave. Det kan være Mortens aften, vildtaften og så videre. Der er flere ting som gør Marselisborg Havn attraktiv, men noget, som i disse år betyder meget, er de mange gratis parkeringspladser. Centrum i Aarhus er svært tilgængelig, hvis du er i bil. Så derfor oplever restauranterne lidt væk fra Aarhus C en markant større efterspørgsel for tiden. Rikke Berthelsen og Søren Mikkelsen vender tilbage til Restaurant Seafood den 1. april 2017.

 

Restaurant Seafood

Marselisborg Havnevej 44
8000 Aarhus C
Email: info@seafood-aarhus.dk
Telefon: +45 86 18 56 55
Link til hjemmeside

 

Restaurant Seafood på Marselisborg Havn

Del artikel

Andre læser også