Restaurant Unico: Beermakers night med Aarhus Bryghus
Social dining med det danske køkken og tilsat godt lokalt øl er hvad du kan opleve på Restaurant Unico den 13. april klokken 18.00
Vil du opleve en aften i selskab med brygmester Niels F. Buchwald fra Aarhus Bryghus så har du muligheden her. Han medbringer, serverer og fortæller om en række af sine gode øl. Køkkenet sammensætter ikke mindre end 10 retter tilpasset Buchwalds øl. Kokkene bruger masken fra bryggene til brødet ligesom flere af Aarhus Bryghus’ spirits of Aarhus indgår i menuen.
1. servering og Forårsbryggen
En slags fish’n chips med bønnerup fisk, sprøde grønne sager og dip der smager af mere. Hr. Nielsen skinke og østers med skalotteløg, solsikkekerner og karse
2. servering og Indian Pale Ale
Gule ærter og røget kammusling med
flæskesvær, sour cream’n onion og timian. Tatar og stenbiderrogn i tærte,
rygeost, peberrod og dild.
3. servering og Fregatten Jylland
Skipperlabskovs i sprød skorpe, oksekæber, kartoffel og beder. En mør gris med stuvet kål, havgus, mandler, øl og eddike.
4. servering – stout
Bøf med løg, entrecote, masser af løg og skysauce.
5. servering – Sølvpilen
En ostemad med kornly og loke fra Arla Unika, tørrede frugter med spirit of Aarhus
6. servering – Black Monster
Smagen af Aarhus Bryghus med flødeis på black monster 2018 smagt til med Aarhus bryghus whisky, fad nr. 2. Hertil karamel, rugbrød og rosmarin. Ølkage og æbler fra Karensminde, citrusfrugter, klassisk smørcreme og liquor of Aarhus
10 retter i 6 serveringer inklusiv det gode øl fra Aarhus Bryghus koster 695 kroner
Dørene åbner 17.30
Første servering er sat til klokken 18.00
Det hele slutter klokken 23.00
NB: Man kan afbestilles frem til 3 dage før arrangementet