//Restaurant

Restaurant Varna: Årets sidste julebord – mad og drikke til 500 kroner 

Lørdag den 28. december fra 12.00 til 15.00 serverer værterne på Varna Palæet en spændende og selvfølgelig hjemmelavet julefrokost med en række af deres bedste julespecialiteter. Måske er nytårsfrokost et bedre ord at bruge, da vi er på bagkant af julen. Men maden er moderne og kan spises det meste af året.

 

Anerkendt og respekteret køkkenchef

Vidste du, at køkkenchefen på Varna er blandt Danmarks store kokkeprofiler? 

Måske ikke. 

Men restauratøren og køkkenchefen, Palle Enevoldsen, der har en stribe af branchens fineste udmærkelser har for længst positioneret sig som en af dansk gastronomis mest anerkendte og respekterede personligheder.

Palle Enevoldsen er også hædret for sin indsats for dansk kogekunst af Det Danske Gastronomiske Akademi. Legendariske Restaurant Le Canard i Frederiksgade drev han i 12 år og siden Restaurant Frederikshøj, hvor Palle Enevoldsen regerede i fem år.

 

Det store julefrokostbord byder på: 

 

Som altid starter vi med et glas cava fra Mas d’Oliver i Pedenés samt snacks

***

Christiansøpigens Sild med karrysalat

***

Gravad laks med julekrydderier og sennepsfløde 

***

Rejesalat med æg, citron og dild

***

Rødtunge med hjemmelavet remoulade

***

Tarteletter med hanebryst, brissel og jomfruhummer

***

Lun leverpostej med sprød bacon og marinerede svampe

***

Vinen er Riesling Halbtrocken, Willi Haag, Mosel

 

***

Saltbagt færøsk laks med fennikel og lakserogn

***

Sprød confit af and med rødkål, figner og portvin

***

Rosastegt kalveculotte med grønkålssalat, æble og valnødder

***

Økologisk dansk gris med sprød svær og karamelliserede kartofler

***

Bulgursalat med selleri, tranebær, hasselnødder & citrus

***

Vinen er Les Plans, Santa Duc, Gigondas

 

***

Udvalg af lækre danske og franske oste med syltede abrikoser

***

Mazarinkage med nelliker, kardemomme, orange & hvid chokolade

Risalamande med Amarena kirsebær

***

Lækkert langtidshævet brød & smør

***

 

Tag selv-bord, velkomstdrink, vine, øl, hyldeblomstsaft og kaffe får du for

500 kroner i alt inklusiv drikkevarer.

 

Børn under 8 år koster 225 kroner.

 

Book bord her: 

 

 

Restaurant Varna

Marselisborg Skov, Ørneredevej 3
8000 Aarhus C
Mail: info@varna.dk
Telefon: +45 86 14 04 00
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev