Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Royal Shawarma Bar: Melder klar med kål og hjemmelavet chilisauce

Af Line Ingwar Karlsen

Kål i shawarma, döner kebab eller ruller er et hit. Især hvis det smager af noget. At lave den perfekte kål er ikke en let opgave. Eddiken og cideren skal passe til kålen, dressingen, kødet og de krydderier, man ellers bruger. De gode folk hos Royal Shawarma har brugt over et halvt år på at smage på diverse kåltyper, eddiker eller cidere. Det er der kommet en ny kålblanding ud af. 

 

Royal Shawarma Bar: Melder klar med kål og hjemmelavet chilisauce

 

Ren spidskål – dog i to varianter

Rød og hvid spidskål, som er fintsnittet og let råsyltet. Det giver en sprød salat, og også en smagfuld. Især æblecideren gør kålen smagfuld. Det tager tre dage at lave løgblandingen. Den er allerede blevet et hit, og hvis du er til vegetarisk mad, så er falaflerne med salat og kål værd at prøve.

 

Royal Shawarma Bar: Melder klar med kål og hjemmelavet chilisauce

 

Den nye chilisauce

Royal Shawarma har altid haft deres egen hjemmelavede chilidressing. Det har de stadigvæk. Men udover den, så har de lavet deres egen chilikryddersauce, hvor der selvfølgelig også er chili i. Men ikke kun. Hvad der er i, er en hemmelighed, men der er op mod 15 forskellige krydderier i den, ifølge ejeren af Royal shawarma. Den står fremme på bordene, så man selv kan dosere, hvor meget man vil have i.

 

Royal Shawarma Bar: Melder klar med kål og hjemmelavet chilisauce

 

Alt er hjemmelavet her

Brødet til en shawarma skal være nybagt. Det siger næsten sig selv. Hos Royal Shawarma Bar bager de alt selv – da det varme, nybagte brød løfter smagen og helheden. Royal Shawarma er flere gange kåret som årets bedste.

 

Royal Shawarma Bar: Melder klar med kål og hjemmelavet chilisauce

 

 

Royal Shawarma Bar

Ryesgade 28
8000 Aarhus C
Mail: rs1982@live.dk
Telefon: +45 86 12 27 88
Hjemmeside
Facebook

 

Del artikel

Andre læser også