Royal Shawarma Bar: Melder klar med kål og hjemmelavet chilisauce
Kål i shawarma, döner kebab eller ruller er et hit. Især hvis det smager af noget. At lave den perfekte kål er ikke en let opgave. Eddiken og cideren skal passe til kålen, dressingen, kødet og de krydderier, man ellers bruger. De gode folk hos Royal Shawarma har brugt over et halvt år på at smage på diverse kåltyper, eddiker eller cidere. Det er der kommet en ny kålblanding ud af.
Ren spidskål – dog i to varianter
Rød og hvid spidskål, som er fintsnittet og let råsyltet. Det giver en sprød salat, og også en smagfuld. Især æblecideren gør kålen smagfuld. Det tager tre dage at lave løgblandingen. Den er allerede blevet et hit, og hvis du er til vegetarisk mad, så er falaflerne med salat og kål værd at prøve.
Den nye chilisauce
Royal Shawarma har altid haft deres egen hjemmelavede chilidressing. Det har de stadigvæk. Men udover den, så har de lavet deres egen chilikryddersauce, hvor der selvfølgelig også er chili i. Men ikke kun. Hvad der er i, er en hemmelighed, men der er op mod 15 forskellige krydderier i den, ifølge ejeren af Royal shawarma. Den står fremme på bordene, så man selv kan dosere, hvor meget man vil have i.
Alt er hjemmelavet her
Brødet til en shawarma skal være nybagt. Det siger næsten sig selv. Hos Royal Shawarma Bar bager de alt selv – da det varme, nybagte brød løfter smagen og helheden. Royal Shawarma er flere gange kåret som årets bedste.
Royal Shawarma Bar
Ryesgade 28
8000 Aarhus C
Mail: rs1982@live.dk
Telefon: +45 86 12 27 88
Hjemmeside