//Nyheder, Shopping Aarhus

Så kom foråret: Stenbiderrognen er landet hos Havnens Fiskehus tidligere end nogensinde før

Stenbiderrogn er typisk i sæson fra først i februar til først i maj, alt afhængig af hvordan vejret arter sig. I år er sæsonen for stenbiderrogn startet usædvanlig tidligt, og havets guld-råvarer er landet i nogle af landets førende fiskeforretninger, herunder Havnens Fiskehus i Aarhus.

 

Der lander et stort parti i morgen 

Havnens Fiskehus har købt et frisk parti hjem til den kommende weekend, og de står klar med blinis (som blot skal varmes på panden i lidt smør) og lækker fuldfed cremefraiche.

 

Den rensede stenbiderrogn koster 110 kroner per 100 gram på Havnens Fiskehus i denne weekend (fra 9. januar til 10. januar).

 

Der kommer også dansk ørredrogn i morgen, fredag den 9. januar, og koster 100 kroner per 100 gram.

Svensk Löjrom koster 200 kroner per 100 gram, mens dansk silderogn koster 40 kroner per 100 gram. Så er du til blinis, så er der er fin mulighed for at lave en fantastisk servering med flere forskellige typer rogn på blinis.

 

Havnens Fiskehus

Fiskerivej 6
8000 Aarhus
Telefon: +45 86 12 38 00
Website

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

//Nyheder

AGF refunderer sæsonkortbetaling

//Nyheder
Efter det ligger fast, at resten af sæsonen skal afvikles uden tilskuere, tilbyder AGF nu klubbens sæsonkortholdere at få refunderet dele af deres betaling. Samtidig åbner AGF op f… Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev