//Restaurant

Så kom julemenuen på KOLO: Sådan ser en moderne julefrokost ud…

De gode og relativt unge folk på KOLO i Guldsmedgade har en plan. Ikke som Egon Olsen. Men alligevel lidt i den geniale afdeling. De har set, og sikkert også oplevet, at stort set hele Aarhus laver den samme type julefrokost – og julemad. Nuvel, måske er der variationer, men ikke de store. Og det er der intet i vejen med. Hele personalet hos KOLO spiser skam også den traditionelle danske julefrokost. Men de ved også, en del af os skal til mange julefrokoster og spise stort set den samme mad hver gang. Det bliver for kedeligt. 

 

Så kokkene har fået til opgave at lave noget mad, som ikke er traditionel – og som kan spises til de mange forskellige naturvine, som er på hanerne hos KOLO. Det er lykkes. 

 

De fem anderledes juleretter er:

 

Friteret blomkål med Vesterhavsost, hasselnødder og syrlig mayo

***

Croquet med pancetta, karamelliserede løg og kartoffel

***

Papadum med confiteret and, syltet fennikel, æble og rosenpeber

***

Grillet rødbede med gedefriskost, kirsebærgastric og dukkah

***

Kolobab med broccoli, syltet glaskål, Kolo’s toum og æblecreme

 

 

Priserne er:

 

  • Full Flight (5 serveringer) inkl. 3 glas vin: 495 kroner
  • Full Flight (5 serveringer) inkl. 3 glas vin, kaffe og dessert: 595 kroner
  • Full Flight (5 serveringer) inkl. ad libitum vin, kaffe og dessert: 695 kroner

 

Tilkøb: Velkomstbobler og Pimientos de padron til en pris af 95 kroner

 

Der er selvfølgelig også andre retter på menukortet, som du kan vælge mellem.  

 

Kig ned til en snak i Guldsmedgade, send en mail til simon@koloaarhus.dk, eller ring til køkken- og eventchef Jens-Aske på +45 60 16 18 42 for at høre mere.

 

 

Kolo

Guldsmedgade 32
8000 Aarhus
Telefon: +45 31 32 19 27

Book bord her:

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev