//Tjek Musikken

Salling Aarhus: Eksklusiv Golden Circle ”Fanticket” til Thomas Helmig koncert

Fredag den 26. juni indtager Thomas Helmig for første gang et dansk stadion for at fyre sin egen koncert af. Det bliver på den hjemmebane, den aarhusianske popkonge kender bedst af alle: Ceres Park. Her har han hele sit liv fulgt AGF fra tilskuerpladserne. Snart sætter Thomas Helmig fødderne på grønsværen og sætter gang i festen med sine dansemoves og sange, der har sat fut i festglade danskere de sidste fire årtier.

 

Eksklusive billetter kun i Salling Aarhus

Som noget særligt kan de aarhusianske fans sikre sig årets julegave med dette eksklusive tilbud: En limited edition pakke bestående af specialtrykt ”Fanticket” lagt i flot gaveæske + A1 koncertplakat. Billetten giver adgang til Golden Circle, der er placeret helt oppe foran scenen.

 

Prisen er 600 kroner og billetten kan købes i kundeservice på 2. sal i Salling Aarhus.

 

Helmig er ikke alene

Helmig kommer ikke til at føle sig alene på Ceres Park. Udover Helmig bands bestående af den velkendte besætning: Claes Antonsen, Jacob Andersen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann og Christian Douglas, optræder Helmig med vil et par andre navne, som offentliggøres senere, medvirke i koncerten for øjne og ører af 35.000 fans.

 

 

 

 

Tjek Musikken Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev