Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Salling Food Award 2018: Danmarks bedste fødevarer kåres på torsdag i Salling Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

Timm Vladimir er på torsdag konferencier, når Salling inviterer til finale i Salling Food Award 2018. Sytten finalister kæmper med om den eftertragtede hæder. Det bliver uden tvivl en oplevelse. Vladimir er den fødte vært til opgaven, som konferencier til Salling Food Award

 

Tangchips, gourmet-østershatte, dessert-solbærvin, lakridspopcorn, rabarber- og vaniljelemonade og alkoholfri æblegløgg er noget af det man kan opleve i Salling på torsdag.

 

En kamp mellem 17 finalister

Mere end 115 indstillede fødevareleverandører er blevet skåret ned til 17 finalister, der på torsdag kæmper om at vinde Salling Food Award 2018. Med prisen følger en præmie på 100.000 kroner, der bliver overrakt af Karin Salling og direktør i Salling, Marianne Bedsted. Salling Food Award bliver lavet i samarbejde med Food Organisation of Denmark.

 

Vi glæder os til at byde velkommen til vores store finaleshow, hvor alle mad-entusiaster blandt andet kan smage på sytten fantastiske og innovative produkter. Alle produkterne er nu også en fast del af vores sortiment i Salling Super, fortæller Marianne Bedsted.

 

Finalen finder sted torsdag den 4. oktober kl. 11-17 i Salling Aarhus, hvor alle er inviteret med til at møde finalisterne og smage på de lækre fødevarer i Salling Super. Vinderen får overrakt prisen kl. 16 ved det store finaleshow, der bliver styret af Timm Vladimir.

 

Det er fantastisk at være med til at hylde nogle af de stædige og hårdarbejdende leverandører, der altid kæmper for at skabe nytænkende fødevarer til danskerne. Det bliver en tæt afgørelse blandt de mange spændende produkter, siger Timm Vladimir.

 

En flok mandlige kokke skal finde en vinder

Vinderen af fødevareprisen bliver fundet af et dommerpanel med yderst velprøvede smagsløg. Dommerne er i år er, Lasse Koch, Søren Jacobsen, René Mammen, Ole Troelsø, Paul Cunningham, Christian Steen Hansen og Kenneth Riis.

 

Ud over vinderen af Salling Food Award kårer kunderne også en vinder af publikumsprisen, hvor der medfølger en præmie på 10.000 kroner.

 

Et paradis for gourmetelskere

Der bliver lækkerier for enhver smag til finalen, hvor de fremmødte blandt andet kan se frem til at smage på bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede, økologisk specialøl fra Thisted Bryghus, Lakrids popcorn fra NoCrap Gourmet og meget mere. Alle finalister kan findes på salling.dk/madoplevelser/salling-food-award-2018.    

 

 

Del artikel

Andre læser også