//Frisører, Nyheder

Aarhus-frisør vil klippe hjemløse gratis: “Alle slags mennesker har fortjent en god klipning”

Salon Nour på Trøjborg vil gerne gøre noget for de aarhusianske hjemløse, der trænger til en ordentlig klipning

 

Kender du en hjemløs, som godt kunne trænge til at få en sommerklipning?

 

Det spørgsmål stiller Talal Salem, der sammen med sin kone Nassem har Salon Nour på Trøjborg. For det sympatiske frisørpar har nemlig sat sig for at give hjemløse i Aarhus en gratis klipning.

 

“Vi vil klippe både damer og mænd, som normalt ikke har råd til at tage til frisøren, og vi vil gerne give dem en ordentlig klipning. Alle slags mennesker har fortjent en god klipning,” fortæller Talal Salem til Lokalavisen Aarhus.

 

Derfor kan hjemløse den kommende tid møde op i frisørsalonen i Tordenskjoldsgade 38 på Trøjborg for at aftale en gratis frisørtid.

 

“Vi kan nok tage to til tre om dagen. Det forventer jeg, at vi har tid til,” fortæller han og forklarer, at de hos Salon Nour har fået lidt mindre tralvt, efter coronakrisen for tre måneder siden gjorde sit indtog.

 

“Det er derfor, at vi har tid til at gøre det her, og det er jeg glad for. For vi vil gerne gøre noget for de hjemløse, der lever et hårdt liv. Jeg håber, at en god klipning vil få dem til at smile,” fortsætter Talal Salem.

 

Salon Nour har åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 18, og lørdag har salonen åbent i tidsrummet fra klokken 10 til 13.30.

 

 

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev