//Nyheder

Sidste chance for billetkøb til DinnerDays

Restaurantfestivalen DinnerDays løber af staben allerede nu på fredag den 12. oktober og varer til og med søndag den 21. oktober. Det er derfor ved at være sidste chance, hvis du skal med!

 

Allerede fra på fredag kan du spise ude på en række gode restauranter i Aarhus til 200 kroner (+gebyr), når restaurantfestivalen DinnerDays starter. Hele 10 dage er det muligt at fylde kalenderen med spændende restaurantoplevelser.

 

Der er stadig en del ledige pladser, men naturligvis rift om billet til de mest attraktive tidspunkter på topsellerterne.

 

Hvis du endnu ikke har sikret dig din billet, guider vi dig her til de lækre valgmuligheder, du har for at komme ud og spise til en ekstra skarp pris.

 

Retour Aarhus

Forret: Let røget laks, friskost creme, frisk syltet agurk, brødflager, dild

Hovedret: Great Omaha Oksecuvette, hjemmelavet pommes frites, béarnaise sauce

Dessert: Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce

Køb billet til Retour her

 

ANKER

Forret: Pocheret hvidfisk m/ærte française, skummende muslingesuppe, sprød dild nougatine og glaskål

Hovedret: Rosastegt kalvefilet m/pommes fondant, variation af beder og sauce bordelaise

Dessert: Blommer i madeira ¨a la ANKER¨

– Sprød chokoladeskal fyldt m/tonga iscreme, blomme kompot, madeira og grillet marcipan

Køb billet til ANKER her

 

Skovmøllen

 

Forret: Skaldyrs bisque og sprød croquette

– Vesterhavs fisk i sprød croquette – urter julienne – bronze fenikel

Hovedret: Glaseret dansk grissebryst fra Grambogaard

– Øko. Kål fra Samsø – syrlig ribs – sennepssauce – pom de terré

Dessert: Æbler fra Karensminde

– Bagt æblekage – flødekaramel – brændt hvid chokolade – hjemmelavet flødeis

Køb billet til Skovmøllen her

 

Frederiksgade 42

 

Ret 1: Helstegt blomkål med estragon, ristede mandler & kærnemælk

Ret 2: Græskar med saltet citron, yoghurt & karse

Ret 3: Saltbagt selleri med æblecider, hasselnødder & røget smør

Ret 4: Braiseret gris med Karl Johan-sauce, ristede korn og løg. (Vegetarisk alternativ til gris: Stegte svampe)

Køb billet til Frederiksgade 42 her

 

Restaurant Martino

Forret: Risotto ”Rosso” serveres m/svampe, sprængt kalv og sprød Pecorino

Hovedret: Grillet unghanebryst serveres m/saltbagt selleri, glaseret gulerod, brændte løg og sauce hollandaise på brunet smør

Dessert: Kraftig chokoladekage m/kaffe og rom, serveres m/karameliseret chokolade og henkogt blomme. Hertil appelsin sorbet og estragon

Køb billet til Martino

 

Fedet

Fedet i Risskov

Forret: Hummer bisque med pocheret kulmule og fleuron

Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med syltede skorzoner rødder, beder, stegte rosenkål, pommes fondant og sauce choron

Dessert: Brunsviger med bagt æble, vanille is og crumble

Køb billet til Fedet her

 

Spiselauget

Spiselauget laver mortensaften

 

Forret: Rimmet havtakse med tang, fløde og agurk – serveres med friskbagt foccacia brød

Hovedret: Rosa stegt dyrevildt med mørke bær, græskar og hø – hertil serveres en grov kartoffelmos med brunet smør, trøffel og timian

Dessert: ’Gammeldaws æblekage’’ med ribs, markroner og marcipan

Køb billet til Spiselauget her

 

Globen Flakket

Forret: Cremet jordskokkesuppe, torsk og sprød bacon. Hertil to slags brød med tilbehør

Hovedret: Braiseret kalv serveret med gulerodspuré og ristede svampe, pommes Anna og rødvinssauce.

Dessert: Gateau Marcel serveret med passionssorbet & braiseret ananas

Køb billet til Globen Flakket

 

Café Faust

Forret: Salat med varmrøget laks, balsamico glace, rygeost, ovnbagte tomater og soyaristede kerner

Hovedret: Rosa stegt kalveculotte, variation af rodfrugter, syltede tyttebær, brøndkarse og timiansauce

Dessert: Krydderkage med friskost creme, syltede havtorn og honning ristet crumble

Køb billet til Faust her 

 

Hantwerk

Forret: Salat på røget torsk – peberrod

Hovedret: Rimmet lyssej med syltet svampe og mormor dressing

Dessert: Grillet svinenakke, syltet græskar, græskarkerner, græskarpure, sauce Robert

Køb billet til Hantwerk her

 

Den Lille Kro

 

Forret: Tartelet serveres m/høns og asparges

Hovedret: Kroens kalvefrikasse m/hvide kartofler, agurkesalat og syltede tyttebær

Dessert: Gammeldaws æblekage m/portvinsmakroner, flødeskum og mandelsplitter

Køb billet til Den Lille Kro her

 

Cu Cu

 

Forret: Tôm Chiên Phồng (Sprøde rejer toppet med chilimayo & urter)

Hovedret: Bún Chả Vịt (Grillet and, serveres med risnudler, salat, asiatiske krydderurter & nuoc mam)

Dessert: Bánh Chuối Chiên (Indbagt banan serveres med dagens is)

Køb billet til Cu Cu her

 

Mejeriet (400 kroner)

Forret: Skaldyrssalat med vilde urter og knas

Mellemret: Torskekæber & heltrogn, samt Jordskokker og cremet sauce

Hovedret: Grillet BBQ Djurslandsgris Clausholm æbler og tragtkantareller

Dessert: Ananas med vanilje og sprødt, friskbagt brød og pisket smør

Køb billet til Mejeriet her

 

 

 

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet