//Nyheder

Spanske Morena Mia Tapas er klar med menukortet

Nu er der ikke længe til tapasrestauranten, Morena Mia Tapas, på Nørre Alle 98 slår dørene op. Vi har fået fat i menukortet og må sige, det ser spændende ud. 20 forskellige kolde og varme tapas samt desserter er at finde i menukortet. Små spanske retter, der løbende vil blive skiftet ud. Alt, hvad der serveres på restauranten, vil være spansk og kommer fra Spanien. Maden er lavet fra bunden. Derudover har Hector, der står for maden, sammensat nogle menuer til rimelige priser. Meningen er, at alle skal have råd til at spise på den lille spanske tapasrestaurant.

 

En smagsprøve på menukortet:

Til frokost er der bl.a. frokost tapasmenu med tre tapas, brød og dessert til 149 kroner samt sandwich med spanske specialiteter i eget hjemmebagt øko-brød til 45 kroner. Til aften finder du i menukortet tapas til 49 kroner stykket. Morena Mia anbefaler to personer at tage 10 tapas. Fire varme, fire kolde og to desserter. Det kan fås til 349 kroner inklusiv brød og spanske saucer. Kokken Hector hjælper gerne med at sammensætte menuen. Som takeaway byder Morena Mia Tapas på større retter som klassisk spansk omelet til 50 kroner, kylling med specielle krydderier og kartoffelmos til 60 kroner samt Paella med skaldyr til 70 kroner. Der kan selvfølgelig også vælges forretter, hovedretter og desserter fra menukortet.

 

Hvad er spansk smørrebrød?

Til selskaber kan “Smørrebrødet” være en mulighed. Her kan vælges mellem Spansk omelet. Tørrede spanske pølser, Iberico skinker, Manchego ost og tomat med olivenolie. Spanske kalvekødboller med grøntsagsstuvning eller paella. 49 kroner for hvert stykke, og der skal mindst bestilles 10 stykker.

 

Vi får lyst til at gå ombord i menukortet med de autentiske spanske specialiteter. Den lille restaurant har kun plads til 12 spisende gæster, men mon ikke der også bliver run på takeaway, når først restauranten kommer i gang. Vi glæder os til at se den færdige restaurant, og ikke mindst til at smage det de to spaniere kalder for ægte autentisk spansk tapas.

 

Åbningstider

Morena Mia Tapas har åbent hver dag. Frokosten er fra kl. 11.30-15.00 og aftensmaden fra klokken 17.00 – 22.00. Fredag og lørdag bliver middagen serveret af to omgange. Første seat fra kl. 17.00 – 19.30 og igen kl. 20.00 – ?

 

Morena Mia Tapas

Nørre Alle 98
8000 Aarhus C
Telefon: +45 22 77 70 42

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev