Spiselauget på Godsbanen: Ad libitum pil-selv rejer og fri drikke til 200 kroner
Vejret emmer af sommer og derfor vil de gode folk på Spiselauget gerne forkæle os gæster. Vi kan spise løs af pil-selv rejer med alt den Cava, hvidvin og rosévin vi kan drikke.
Hver mandag i juni måned, serverer Spiselauget ad libitum pil-selv rejer, med deres øko-surdejsbrød og hjemmelavet øko-aioli, hertil får du cava, rosé og hvidvin fra egen import.
Hele herligheden får du for 200 kroner pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kroner ekstra pr. person. Tiden slutter når I forlader bordet.
Bordene i gårdhaven er efter først til mølle, så de kan derfor ikke reserveres.
Spiselauget opfordrer til, at man booker bord, så man er sikret en plads.
Køkkenet er åbnet fra klokken 17.00 – 21.00 og baren lukker senest klokken 24.00.