//Restaurant

Spiselauget laver sommerferietilbud: Rejegilde, taco-tirsdage, moules-onsdage, ribs & slaw eller paella & sangria

Corona har sat en dæmper for rejser til udlandet, og vi kommer uden tvivl til at savne alt det gastronomiske, vi oplever, når vi rejser. Det har Spiselauget på Godsbanen tænkt sig at gøre noget ved. 

 

Hele juli måned fejrer de nemlig sommerferien med konceptdage, der tager dig med på dine favoritdestinationer. Hiv din gamle ¨Turen går til et eller andet sted” ned fra boghylden og spænd sikkerhedsbæltet, for nu letter vi. 

 

Mandag er lig med ¨Rejegilde¨ 

Hver eneste mandag i hele juni og juli holder Spiselauget rejegilde. Konceptet er enkelt. Spis lækre pil-selv-rejer med lækkert surdejsbrød og aioli, og drik ad libitum vin og cava i deres lækre gårdhave eller restaurant. De har plads til 250 gæster hver aften, men der er rift om pladserne, så man skal være hurtig for at få et bord. Hele juni er allerede udsolgt, men der er nu åbnet op for bestillinger i juli. 

 

Pris: 

200 kroner for 1,5 time. Hvis du ønsker at blive hængende hele aftenen, betaler du blot 50 kroner for en halv time mere. 

 

 

¨ Taco-tirsdage¨ med latin stemning 

Mexico er kendt for tacos, øl og margaritas. Hver tirsdag kan du opleve stemningen med tacos i lange baner, kander med øl og drinks. Du får serveret små, bløde tacos med forskellige garniture og dip. Vil du have mere, fyldes der bare op. Ligeledes kan du drikke øl og drinks, til du skammer dig. 

 

Pris: 

250 kroner for 1,5 time. Hvis du ønsker at blive hængende hele aftenen, betaler du blot 50 kroner for en halv time mere. 

 

 

 

Onsdage med “Moules” som ved den franske riviera 

Du har din gamle parleur i baglommen og har fundet den perfekte fortovsrestaurant et sted i Sydfrankrig. Hvad bestiller du? Ja lige præcis: Moules. Hver onsdag serveres der Moules med hjemmebagt surdejsbrød, aioli, bobler og hvidvin. Spiselauget sørger for lækre muslinger masser af bobler og hvidvin. 

 

Pris: 

200 kroner for 1,5 time. Hvis du ønsker at blive hængende hele aftenen, betaler du blot 50 kroner for en halv time mere. 

 

 

¨Ribs & slaw¨ om torsdagen

Walk the line

Duften af BBQ, kander med øl og Johnny Cash i højtaleren. Hver torsdag præsenterer Spiselauget ¨Ribs & Slaw¨. Du har gættet rigtigt. Ad libitum ribs, slaw og bajere. Der skal bookes bord på forhånd. 

 

Pris: 

200 kroner for 1,5 time. Hvis du ønsker at blive hængende hele aftenen, betaler du blot 50 kroner for en halv time mere. 

 

 

Fredage og lørdage i juli måned med ¨Paella og sangria¨

Vamos a la Valencia

Paella stammer fra Valencia, men har bredt sig til alle hjørner af Spanien. 

Spiselauget serverer hver weekend lækker paella og kander med Sangria. Så hop i dine badeshorts, find stråhatten frem og kig ned til spanske aftener på Spiselauget. 

 

Pris: 

250 kroner for 1,5 time. Hvis du ønsker at blive hængende hele aftenen, betaler du blot 50 kroner for en halv time mere. 

 

 

Smagen af festival

Skulle du også have været på Northside, Tinderbox, Smukfest eller en af de andre fede festivaler i sommer?  Spiselauget præsenterer i hverdagene fra mandag til fredag fra 11:00 til 15:00 festivalklassikerne Umami burger, Veggieburger, fish & chips og moules frites.

 

Lørdage og søndage 

Er der så overhovedet noget, som er, som det plejer at være?

Ja, Spiselauget fortsætter deres populære lørdags- og søndagsbrunch.

Et slaraffenland med lækre økologiske råvarer.

 

 

 

En række events 

Spiselauget og Godsbanen præsenterer også et lækkert eventprogram hele sommeren. De inviterer til Jazz-aftener med Aarhus Jazz Orchestra, Quiz-aftener, fiskeauktioner, teater og meget mere. 

 

Følg med i events på facebook:

 

Du booker plads her:

 

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev