Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Japansk Ramen-bod åbner i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

Hjemmelavet ramen-suppe med stegt kød, kinesiske nudler, friske grøntsager og hjemmelavede dumplings. Det er konceptet hos den nye madbod, Ramen Takumi, som slår dørene op hos Aarhus Central Food Market fredag d. 8. december.

 

Ramen har længe været en populær spise i hovedstaden, hvor hippe københavnere med glæde slubrer den fond-baserede, varme nudelsuppe i sig. Og nu er tiden så kommet til, at det japanske madkoncept indtager Aarhus. Det sker fredag den 8. december, hvor Ramen Takumi åbner en bod hos Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv.

 

”Når man besøger København kan man se, at ramenboderne er begyndt at dukke frem flere steder, og tager man til udlandets storbyer ligger de over alt. Derfor syntes vi også det var på tide at aarhusianerne skulle have glæde af den japanske specialitet, som jo passer perfekt til det kolde, danske vejr,” fortæller indehaver af Ramen Takumi Bobo Zheng.

 

Varme supper til vinterens røde snuder

Ramen er en traditionel japansk nudelsuppen, hvor suppen hygger sig længe over blusset, inden den hældes over fyldet, mens suppen endnu er brandvarm. På den måde får man en varm suppe, som er fuld af smag. Suppens fyld består af kinesiske ramen-nudler, stegt kød og grøntsager, og i mange tilfælde toppes retten med halve, blødkogte æg.

 

”Når vi åbner, bliver det ikke med færdigkøbte nudler og billig købesuppe. Vi kommer til at lave både suppe, nudler og rettens andre elementer helt fra bunden,” siger Bobo Zheng og fortsætter: ”Alle vores supper bliver kogt på svinekød, og de kommer til at koge i mindst 8 timer. På den måde får suppen den gode og kraftige smag, som ramen er kendt for.”

Nyhed: Japansk Ramen-bod åbner i Aarhus

En portion af Ramen Takumis hjemmelavede ramensuppe vil koste 135 kroner, og dertil kan du vælge at supplere din ramen med hjemmelavede dumplings. Bobo Zheng fremhæver selv Ramen Takumis tonkotsu ramen, der er lavet på svinefond og toppet med friske grøntsager, stegt svinekød og et halvt, blødkogt æg.

 

Åbningstilbud

Når Ramen Takumi åbner den 12. december kl. 11.30, kan frysende aarhusianere varme sig på en portion ramen med tre hjemmelavede dumplings for 135 kr. Normalprisen er 175 kr. Udover ramen vil boden have et udvalg af andre, asiatiske specialiteter såsom tangsalat og kimchi, der er saltede og fermenterede grøntsager.

Del artikel

Andre læser også