Hun er kendt som bl.a. forfatter til adskillige kogebøger og som tv-kok i programmer som “Andemad”, “Frilandshaven” og “Anne og Anders” med journalisten Anders Agger.

 

Torsdag den 12. september kan hun opleves som inspirerende og fordomsfri foredragsholder på Salling Rooftop, hvor hun taler om sundhed og velvære med afsæt i sin bog “Stærk, let og mæt”.

 

Hun smed 20 kilo

Tidligere på året udgav den madglade kok og forfatter bogen om sin egen livsstilsændring, hvor det lykkedes hende at smide 20 overflødige kilo ved at træne fysisk og droppe de små snacks og mellemmåltider i løbet af dagen. 

 

Samtidig har den 50-årige Anne Hjernøe oplevet at få en stærkere krop og forebygget dårlige knæ i samarbejde med en personlig træner.

 

I dag står Anne Hjernøes menu på tre daglige måltider bestående af kulhydrater, fedtfattige proteiner og masser af grønt.

 

Hun er stadig glad for mad, men alle de små hapsere mellem dagens tre hovedmåltider er skåret væk.

 

“Det skal være sjovt”

“Det skal være sjovt at spise, og det er det for mig. Faktisk har jeg aldrig spist usundt, jeg har bare spist for meget. Det tæller alt sammen – også selv om det bare er en håndfuld mandler og noget hummus. Derfor har det virket for mig at fjerne mellemmåltiderne,” har Anne Hjernøe tidligere forklaret til Lokalavisen Aarhus i forbindelse med bogudgivelsen.

 

Anne Hjernøe er også uddannet inden for socialpædagogik og journalistik, og privat er hun gift med den tidligere direktør for Aarhus Festuge Jens Folmer Jepsen.

 

På Salling Rooftop vil Anne Hjernøe fortælle om sin livsstilsændring, om sine rejser med tv-kollega Anders Agger, og modtage spørgsmål fra publikum.

 

Smagsprøver i Salling Super

Og apropos mad: Samme dag – og dagen efter – er der “Smagsevent” i Salling Super kl. 13-18, hvor man hylder det gode håndværk og serverer lækkerier fra bl.a. Summerbird, Hr. Skov, Sigdal, Skagen Bryghus, Laudrup Vine, Aalborg Chokoladen og Gårdmosteriet.

 

Anne Hjernøe: Stærk, let og mæt

Salling Rooftop

Torsdag den 12. september kl. 16.30

Det sker Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev