sur smiley
//Restaurant

Sur smiley og bøde: Kød opbevaret alt for varmt

Efter to glade smileyer fra Fødevarestyrelsen er Milo på Banegårdspladsen igen blevet udstyret med en sur en af slagsen – denne gang for håndteringen af fødevarer.

 

Da fødevarekontrollen besøgte restauranten den 6. august, stod det grelt til med opbevaringen af kebab. Så grelt, at det udløste et bødeforlæg på 5.000 kr.

 

Kød på køl målt til 14,3 grader

I et køleskab under kebabgrillen fandt Fødevarestyrelsen afskåret kyllingekød med en kernetemperatur på 12,7 grader og en såkaldt omgivelsestemperatur på 14,2 grader.

 

Også i en køleskuffe med afskåret oksekebab var den gal: Her blev kernetemperaturen målt til hele 14,3 grader og omgivelsestemperaturen til 13,2.

 

Ifølge kontrolrapporten oplyste Milo, at både kyllinge- og oksekød blev nedkølet aftenen forinden, og at kødet nu ville blive kasseret.

 

Nu er der styr på rengøringen

Også sidste år måtte Milo tage imod en sur smiley, dengang på grund af problemer med rengøringen. Ved sit seneste besøg den 6. august i år var der til gengæld styr på tingene i dén afdeling: Kontrollen havde ingen anmærkninger til hygiejne og vedligeholdelse af salgsområde og kælder.

 

Milo - Restaurant & Café - Aarhus Update

 

Foruden bødeforlægget på 5.000 kr. skal Milo – ligesom alle andre – sørge for, at seneste kontrolrapport inklusive den sure smiley hænger synligt fremme for stedets gæster.

 

Se hele kontrolrapporten her:

 

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev