//Det sker

Thai streetfood: “Jeg elsker at arbejde, og jeg laver god mad”

Fra marts vil man kunne finde streetfood fra “Bann Kao Thai” fem dage om ugen i det østjyske

 

Khanittha Sripirom, Tirstrup, elsker at arbejde i sit mobile streetfood-køkken Bann Kao Thai. “Jeg laver god mad, og jeg elsker også at få ros for maden,” smiler hun og tilføjer, at nogle af kunderne fortæller, at hun endda laver bedre mad, end den man køber i Thailand.

 

Mobilt køkken i et år

Khanittha Sripirom har kørt med “Ban Kao Thai” i et år. Herfra kan hun i løbet af fem minutter trylle en af de seksten thai-specialiteter frem og lange over disken.

 

På menukortet finder man retter med kylling, oksekød og rejer samt vegetarretter. Mange af de krydderier, Khanittha Sripirom anvender, er importeret fra Thailand.

 

Hun har tidligere arbejdet et år som kok på Restaurant Kitchen Annie i Horsens, ligeledes med mad fra det thailandske køkken.

 

Søger to nye holdesteder

Khanittha Sripirom har faste holdesteder med “Bann Kao Thai” tre dage om ugen fra klokken 16.30 til 19.30.

 

Mandag er det ved rema1000 i Egå, torsdag ved fakta i Rønde og fredag ved Aldi i Ebeltoft. I øjeblikket forsøger hun at finde yderligere to befærdede destinationer i det østjyske, hvor hun kan parkere sit køkken og betjene sultne kunder.

Khanittha Sripirom har kørt ud med street food fra sit mobile køkken i et år. Fra marts udvider hun fra tre dage om ugen til fem. Foto: Anette Bonde

Khanittha Sripirom tager i øvrigt også ud og laver mad til selskaber. For at supplere sin indkomst har hun indtil nu haft rengøringsjob fra tidlig morgen enten klokken 03.30 eller 05 og indtil middag.

“Det er slut fra marts – ingen rengøring.”

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet