//Kaffebarer

Godt nyt til kaffeelskere: The Kitchen AU genåbner

Den gode kaffe har manglet i iværksættermiljøet på Aarhus Universitet under sundhedskrisen, men nu er der godt nyt:

 

Tirsdag slog The Kitchen AU og Clevercoffee Kaffebar dørene op i iværksætterhuset på Nørrebrogade, og de gode folk bag kaffebaren har ikke ligget på den lade side under nedlukningen.

 

Vi mistede 90 procent af vores omsætning fra den ene dag til den anden, da coronakrisen meldte sin ankomst, men vi har ikke spildt tiden med at trille tommelfingre. Vi har brugt den triste baggrund til at gøre to ting, der gør butikken endnu stærkere, når Danmark og verden for alvor åbner op igen; mere bæredygtighed og mere digitalisering” siger kommunikationschef Camilla Wegener.

 

Genåbningen Clevercoffee markeres i øvrigt med et Instagram Live-arrangement onsdag den 3. juni, når en af stedets kaffefarmere, Ricardo, melder sig fra Costa Rica for at demonstrere sin fantastiske kaffe. Det foregår fra kl. 19.

 

Kaffebaren holder til i et iværksættermiljø, hvor alle er velkomne til at nyde en god kop kaffe i inspirerende omgivelser. De tre nøgleord for The Kitchen AU er da også iværksætteri, bæredygtighed og lækre omgivelser.

 

Foruden kaffe serverer Clevercoffee morgenmad, frokost samt hjemmebagt brød og kager, ligesom der er sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri og specialøl fra Åben Bryggeriet.

 

Clevercoffee Kaffebar hos The Kitchen AU

Nørrebrogade 44, bygning 15
8000 Aarhus C
Tel. 50 40 33 76

 

Mandag – fredag kl. 07.30-16.30

 

Fire timers gratis parkering

 

 

Kaffebarer Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev