A space in the dark

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: lørdag den 26. oktober // klokken 19.30
Pris: 215 - 295 kr.
Billetter

Black Box Dance Company hylder David Bowie

“Devil I don’t care. For in the front of that door, there is you…” (David Bowie, My Death)

Marie Brolin-Tani og Black Box Dance Company udforsker livet og udødeligheden i en danseforestilling inspireret af musik, tekst og sang af legendariske David Bowie.

International stjernekoregraf i Musikhuset

Den internationalt anerkendte koreograf Ben Wright skaber en hyldest til livet men også en danseforestilling om at gå livets ultimative realitet i møde – (u)-dødeligheden. For hvad gør man konfronteret med døden – lever man? Og hvad gør vi, mens vi lever – gør vi det fuldt ud?

Et vedkommende værk om den evige fornægtelse af vores egen dødelighed, men nyskabende, gribende og spontant i sin appel. En hyldest til det at være menneske, til det uperfekte, det utilstrækkelige og det fantastiske tilsat et ekstraordinært lydunivers af både velkendte og mindre kendte sange af David Bowie, samt musik af Henrik Munch, kendt fra det danske band Sorten Muld.

Seks individer mødes i et mørkt og næsten glasagtigt rum til en fest, der hurtig forvandles til noget andet. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse, fra fuldkommenhed til muld. I symbiosen af musik og dans vil skønhed, absurditet og vederstyggelighed opstå ud af velkendte følelser af melankoli, sorg, glæde og humor.

Se trailer for forestillingen her:

Black Box Dance Company og David Bowie

David Bowie efterlod en legendarisk rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter og har den helt særlig evne at ramme et publikum på tværs af generationer uden social kontekst. Black Box Dance Company Holstebro har opnået en enestående mulighed for at arbejde med 6 udvalgte sange fra hans store musikskat.

De 6 numre repræsenterer både ældre og nye værker såvel som ukendte numre. Numrene har Black Box Dance Company ønsket, idet de alle dækker over et fælles tema om menneskets skrøbelighed, magt og afmagt og livets øjeblikkelighed. Et tema der fortsat vil være relevant for alle.

Med dette som udgangspunkt skaber Black Box Dance Company den helt særlig musikdramatiske danseforestilling A space in the dark.

I forestillingen vil man bl.a. kunne opleve kendte sange såsom Lets Dance, Lazarus og Bring Me The Disco King.

Hør, hvad Marie Brolin-Tani fortæller om deres forestillinger No Sex – en verden af køn og A Space in the Dark:

KUNSTNERISK LEDER: Marie Brolin-Tani

PRODUCENT, TURNÉ- & PRØVELEDER:  David C. Price

MUSIK & SANG: David Bowie & Henrik Munch

KOREOGRAFI: Ben Wright

DANS: Black Box Dance Company

SCENOGRAFI: Will Holt

KOSTUME: Åsa Gjerstad

LYSDESIGN: Lucy Hansom

LYSDESIGN ASSISTENT: Sherry Coenen

A space in the dark er produceret af Black Box Theatre & Dance Holstebro.

Varighed: 1 time og 10 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Dit Blik Mit Syn
Teatret Svalegangen // tirsdag den 26. januar // klokken 19.30 // 65 - 225 kroner
JEG SER I MØRKET Hvad ser man, når man ser? Og hvad ser man, når man ikke ser? Glad Teater har udfordret fire fremadstormende dramatikere til at fortolke Danmarks eneste blindfødte…
Billetter
AFLYST: Solistkoncert – Lykke Appelon, sang
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 26. januar // klokken 19.30 // Gratis
Lykke Appelon studerer klassisk sang i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium.Program: Lieder og arier af Korngold, Richard Strauss, Mozart, Bellini og Rossini.
Gratis
Aktivisterne
Teatret Svalegangen // onsdag den 27. januar // klokken 19.30 // 65 - 225 kroner
ET BAND MED EN DRØM   Året er 2020. Et band samles, fordi de vil gøre en forskel. De vil være gruppen, der åbner folks øjne for alle verdens elendigheder: Fra klimakrisen til flygt…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev