Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. januar 2020
Kl. 18.00

Årets Store Skaldyrsaften 2020

Vi byder 2020 velkommen med et brag af en Skaldyrsaften i Brasseriet – et Nytårstræf med Molskroens to køkkenchefer, Steffen Villadsen og Daniel Simonsen, som sammen lancerer årets Fruits de Mer for gæsterne.

 

Glæd jer til overdådige skaldyrsplateauer med alt godt fra havet; Friske kammuslinger marineret i yuzu og ponzu, dansk hummer med aioli, taskekrabbe med avocado og Rossini Caviar,  dampede muslinger og meget andet.

 

Vælg mellem 3 seats kl. 18.00, 18.30 og 19.00.

 

Vores to køkkenchefer, Daniel Simonsen og Steffen Villadsen åbner desuden friske østers – både Perle Blanche og Amelie i restauranten, hvor gæsterne kan forsyne sig selv. Hertil lækkert hjemmebagt brød, håndskårne fritter og hjemmelavede sauce og dip.

 

MENU

 

Molskroens chefkok Steffen Villadsen præsenterer:

Hånddykkede norske kammuslinger i tynde skiver med yuzu, ponzu og jordskokke

Rørt salat af dansk taskekrabbe med avocado creme og oscietra caviar

Knivmusling xxl ceviche I egen skal med Bloody Mary 

Kogt dansk hummer med aioli af bagte hvidløg og karamelliseret citron

 

Molskroens chefkok Daniel Simonsen præsenterer:

Franske rosé rejer – deluxe friske pil-selv-rejer

Grillede jomfruhummere med hvidløg og persille

Grillede kæmpe tigerrejer med chili og hakkede urter

Dampede danske blåmuslinger i urter, hvidvin og fløde

 

Hertil:

 

Aioli. Sauce tartar, Hjemmerørt mayonnaise, Grillet hvidløgsbrød

 Brasseriets surdejsboller, Pommes frittes

 

Menuen koster 995 kroner. 

 

 LIVE JAZZ & CHAMPAGNE

Denne aften tilbyder vi Champagne fra André Clouet – ad libitum for kun 495,- pr person.

Vi hygger om vores gæster med stemningsfulde jazzballader og lækker bossa fra vores jazzduo, med Jens Kwella på guitar og Johan Toftegaard på sax. Tag gode venner under armen og skål det nye år godt i møde.

Dessert Surprise..

 

Molskroens konditor, Rasmus Jessen har denne aften kreeret en sublim dessert som afslutning på menuen med passionsfrugt, citron og Valhrona chokolade. ( tilkøb til menu)

 

Vælg mellem 3 seats kl. 18.00, 18.30 og 19.00

 

SKALDYRSAFTEN INKL OVERNATNING & NYTÅRSBRUNCH

Forlæng denne skønne aften med en overnatning til en ekstra god pris inkl. Brasseriets Nytårsbrunch

 

KUN 995,- for 2 personer i delt standard dobbeltværelse inkl. Nytårsbrunch

 

 For booking af værelse kontakt receptionen på mail : strandhotel@molskroen.dk eller på te. 86 36 22 00