Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus. At lave en cocktail handler om sammensætning, balance og gode råvarer. I Timm Vladimirs Køkken laver vi selv alle juicer, sukkerlager og bruger kun de bedste typer af alkohol til vores cocktails. Så glæd jer til et kursus med masser af input og velsmag.
OBS! Du behøver ikke at have været på Cocktailkursus vol. 1 eller 2, for at kunne deltage i dette kursus.
I vores hyggelige lokaler i Timm Vladimirs Køkken afholder vi vores Cocktailkurser hvor du som gæst bliver undervist i mixologiens finurlige verden.
Vi skal bla. arbejde med nogle basale grundteknikker som: is, “stiring”, “shaking”, tilsmagning, forskellige typer af glas, smagskombinationer og ikke mindst anretning.
Du vil efter dette kursus med de teknikker og gode råd du får, være i stand til at servere cocktails, som ud over at smage fantastisk, også vil imponere dine venner eller familie
Skål!
MENUEN
På kurset kommer du til at lave følgende:
- Clover Club – Gin, citronjuice, hindbærsirup, æggehvider
- Mojito – Rom, mynte, limejuice, danskevand
- Manhatten – Rye Whisky, vermouth, angostura bitters
- Der vil være lette snacks undervejs
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Ud over cocktails vil der være vand samt hjemmelavede limonader.
Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
UNDERVISER
Dette kursus undervises af køkkenets undervisere