Debutkoncert – Jonas Nørbygaard Rasmussen, korledelse

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: lørdag den 2. november // klokken 16.00
Pris: 55 kr.
Billetter

Kom i god tid til koncerten. Der er begrænset antal pladser i salen og mange interesserede.

Jonas Rasmussen debuterer fra solistklassen i korledelse.

Debutkoncerten vil byde på et møde med alle de kor, Jonas til dagligt arbejder med, samt konservatoriets vokalensemble og barbershopkvartetten HusAar, hvor Jonas er bas. 

Der vil også være momenter, hvor alle 100+ korsangere synger sammen. Desuden vil der i løbet af koncerten blive uropført 4 spritnye værker og arrangementer. En sand korfest, med både klassisk og rytmisk kormusik i mange afskygninger.

Jonas Rasmussen er allerede en erfaren kordirigent og bliver ofte engageret som instruktør på kurser. Han har dirigeret flere svenske kor og har vundet en konkurrence for unge kordirigenter.

For få uger siden dirigerede Jonas det århusianske kor BarbAros ved den prestigefulde konkurrence for amatørkor under den europæiske radiounion EBU, ”Let the Peoples Sing”. Koret vandt både i sin egen kategori og konkurrencens samlede førstepris, ”The Silver Rose Bowl”.

Medvirkende kor:
Akademisk Kor Århus
Ungdomskoret Aarhus U
BarbAros – Danish Barbershop Chorus
HusAar-kvartetten
Det Jyske Musikkonservatoriums Vokalensemble

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Dit Blik Mit Syn
Teatret Svalegangen // tirsdag den 26. januar // klokken 19.30 // 65 - 225 kroner
JEG SER I MØRKET Hvad ser man, når man ser? Og hvad ser man, når man ikke ser? Glad Teater har udfordret fire fremadstormende dramatikere til at fortolke Danmarks eneste blindfødte…
Billetter
AFLYST: Solistkoncert – Lykke Appelon, sang
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 26. januar // klokken 19.30 // Gratis
Lykke Appelon studerer klassisk sang i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium.Program: Lieder og arier af Korngold, Richard Strauss, Mozart, Bellini og Rossini.
Gratis
Aktivisterne
Teatret Svalegangen // onsdag den 27. januar // klokken 19.30 // 65 - 225 kroner
ET BAND MED EN DRØM   Året er 2020. Et band samles, fordi de vil gøre en forskel. De vil være gruppen, der åbner folks øjne for alle verdens elendigheder: Fra klimakrisen til flygt…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev