DØDSBO

Sted: Aarhus Teater
Tid: onsdag den 20. maj // klokken 18.00
Pris: 95 kroner.
Billetter

ET BEVÆGENDE MØDE MED DØDEN OG DE EFTERLADTE MINDER

 

Når vi mister dem, vi elsker, står vi tilbage med de ting, de efterlader. Indbo og effekter, der knytter sig til den afdøde. Som minder os om det menneske, vi har mistet. Vi går omkring i de forladte rum og må forholde os til, hvilke ting vi må give videre. Hvad vil vi beholde, og hvad må vi give slip på?

 

Med Dødsbo inviterer vi dig ind i det levede liv hos en afdød. To skuespillere tegner et portræt af det menneske, hvis ting nu står tilbage sammen med alle minderne. Dødsbo er et sanseligt og bevægende møde med døden og de tanker, vi er efterladt med, når vi har mistet.

 

Dødsbo er skabt af den prisbelønnede og nyskabende instruktør Sargun Oshana.

 

Spilledato: 20. maj – 13. juni 2020
Spilletidspunkter: Mandag – fredag kl. 18.00. Lørdag kl. 16.00.
Priser: 95 kr. inkl. gebyr

 

OM UDFLUGTEN

Med UDFLUGTEN rykker Aarhus Teater ud i byen med mobile forestillinger på udvalgte matrikler. Her får du nye og særegne oplevelser i krydsfeltet mellem teater og virkelighed, billedkunst, koreografi, musik og film. Her får du nye øjne på steder, du ikke normalt har adgang til, og møder mennesker, du måske sjældent eller aldrig har truffet.

 

I UDFLUGTEN har vi for eksempel tidligere åbnet en lukket del af Aarhus Havn for publikum med forestillingen Fragt. Vi har været i det pumpende rave-miljø i Techno på GBAR, og i sidste sæson tog vi i Tivoli Friheden efter lukketid med forestillingen Friheden.

 

UDFLUGTEN er din eksklusive mulighed for at være en del af unikke og anderledes scenekunstneriske møder med livet i Aarhus og omegn.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Molskroen goes Italian..
Molskroen // onsdag den 8. april // klokken 18.00 // 1.895,- inkl. vinmenu
Mød den italienske topkok Nicola Fanetti fra restaurant Brace   Molskroen introducerer gæsterne for en enestående smagsoplevelse, når Nicola Fanetti , ejer og køkkenchef på den vel…
Billetter
Tir Na Nogs Quiz Night
Tir Na Nog // torsdag den 9. april // klokken 21.00 // 0 kroner
Make sure you join our weekly Pub Quiz. Going strong since we opened in 2004 the Quiz is alway sure to fill every seat in The Tap Room.   :: No reservations or booking seats :: ::…
Gratis
Pianobar in The Merchant Room
Tir Na Nog // fredag den 10. april // klokken 16.00 // 0 kroner
NEW ORLEANS PiANOBAR IN THE HEART OF AARHUS!   The young pianist and vocalist Emil Otto has been under the tuition of numerous great musicians such as the legendary Carl Sonny Leyl…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev