Fed Fredag: Hugo Helmig & Nicklas Sahl

Sted: Tivoli Friheden - Friluftsscenen
Tid: fredag den 21. august // klokken 20.00
Pris: 135 kroner
Billetter
Oplev danmarks nyeste stjerner på pophimlen – Hugo Helmig & Nicklas Sahl. Det bliver en fuldstændig fantastisk aften, når Hugo Helmig og Nicklas Sahl indtager scenen i Tivoli Friheden.

 

HUGO HELMIG har efterhånden etableret sig som et af Danmarks største pop-talenter. Selvom Hugo Helmig debuterede tilbage i 2017 med singlen ’Please Don’t Lie’ har den unge sanger-og sangskriver allerede haft masser af succes i Danmark og udland. I løbet af 2018 spillede Hugo over 70 koncerter med sit band, der består af jævnaldrende musikere fra Aarhus. Hugo Helmig har teaset på Instagram, at han laver ny musik og nu er han klar til at spille en række udvalgte sommerkoncerter i 2020 med sit band.

 

Hugo Helmig udgav sin debutsingle ’Please Don’t Lie’ få uger før sin 19-årig fødselsdag, og pludselig gik alting meget hurtigt. Den fængende sang blev den mest spillede danske sang på dansk radio i 2017, sikrede Hugo sin første platinplade og er i skrivende stund blevet streamet over 30 millioner gange.

 

I 2018 modtog Hugo desuden ’Årets Nye Navn’ og ’Årets Hit’ til Gaffa prisen, ligesom han fik tildelt ’Årets Musiknavn’ af Politiken til iByen Prisen. Og så fandt han altså også tid til at skrive og producere sit debutalbum, ’Juvenile’. Efter en pause fra koncerterne, har han været i studiet for at arbejde med sit andet album. Han er desuden lige blevet nomineret til den prestigefyldte europæiske pris Moves Moves Europe Talent Awards, der hylder kunstnere hvis musik krydset landegrænser i Europa. Hugo Helmig vender tilbage med ny musik i begyndelsen af det nye år, og han glæder sig ekstremt meget til at vende tilbage til de danske festivaler i 2020.

 

Nicklas Sahl. Med hitsinglerne ’Planets’, ’New Eyes’ og senest ’Four Walls’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fansmødte talstærkt op til koncerter over hele landet. Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

 

 

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Graham Nash, An Intimate Evening of Songs and Stories
Musikhuset Aarhus // søndag den 12. juli // klokken 20.00 // 430 - 480 kr.
OBS: Arrangementet er desværre aflyst. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/ __ An Intimate Evening of Songs and Stories Rocki…
Billetter
Plant Dit Eget Træ
Tivoli Friheden A/S // mandag den 13. juli // klokken 13.00 // 140 kroner
Udover at være dekorative, så er træer jordens helt egent CO2 renser.  På denne workshop har du mulighed for at plante dit eget træ af en abrikos eller fersken, og derefter tage de…
Billetter
Suzanne Vega
Musikhuset Aarhus // mandag den 13. juli // klokken 20.00 // 350 kr.
OBS: Arrangementet er desværre aflyst. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/ __ Amerikansk stjerne gæster Musikhuset under som…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev