Fredagsstemning hos Bichel Vine

Sted: Hjortshøjlund
Tid: fredag den 15. november // klokken 15.00
Pris: 0 kroner
Gratis

Håber alt vel i Aarhus! Jeg har lige fået opdateret vores oversigt med lidt flere Fredagsstemninger med – og synes altså det er super spændende både hapsere og vine, der skal smages de kommende uger.

 

Taget i betragtning, at alle disse fredagsarrangementer er kvit og frit gratis og uforpligtende for vores kunder og dem, der har lyst til at blive det, er det altså noget af en gevinst i det ugentlige Fredagslotteri !

 

Det er som tidligere nævnt hver fredag mellem 15 og 18, at vi laver og serverer ”Fredagshapsere” med passende vine i Hjortshøj og Malling  (og selvfølgelig også i vores andre butikker rundt om i landet!).

 

Håber, at du hen ad vejen kan få lagt de forskellige Fredagsstemninger i jeres aktivitetskalender og måske også nå at give det lidt ”redaktionel omtale”, så man kan se, hvor meget liv der er i butikkerne!

 

Vi omdanner vores Fredagsstemning til et stort råvare-/delikatessemarked med smagsprøver på bl.a. verdens bedste hasselnødder, udsøgte olivenolier og oliven, lækre skinker og trøffelpølser, spændende oste og pestoer/ saucer – og ikke mindst vores ”berygtede”/ berømte croissanter med den gode franske AOP smør, lige til at bage i egen ovn! Hertil smager vi et udpluk af vores mange Testvinder-vine, så der er virkeligt lagt i ovnen til en Fredagsstemning ud over det sædvanlige!

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

ROOFTOP
Salling ROOFTOP // mandag den 16. december // klokken 10.00 // 90 - 110 kroner
Tag turen helt til tops og nyd den fantastiske udsigt over den julepyntede by fra Salling ROOFTOP. Tag plads i caféen og nyd en lækker frokost eller en drink – eller sæt dig godt p…
Dørsalg
Skøjtebanen i Musikhusparken
Musikhuset Aarhus // mandag den 16. december // klokken 14.00 // Gratis
Tag en gratis svingom på isen i Musikhusparken. Byens hyggelige og populære skøjtebane tager traditionen tro imod skøjeteprinser og skøjteprinsesser i Musikhusparken. Åbningstider…
Gratis
Obo- og fagotmatiné
Musikhuset Aarhus // mandag den 16. december // klokken 17.00 // Gratis
Medvirkende: Weronika Blautenberg, obo Aurore Remme, obo Anton Schüsler, fagot Obo- og fagotstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres ins…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev