Fredagsstemning hos Bichel Vine

Sted: Hjortshøjlund
Tid: fredag den 15. november // klokken 15.00
Pris: 0 kroner
Gratis

Håber alt vel i Aarhus! Jeg har lige fået opdateret vores oversigt med lidt flere Fredagsstemninger med – og synes altså det er super spændende både hapsere og vine, der skal smages de kommende uger.

 

Taget i betragtning, at alle disse fredagsarrangementer er kvit og frit gratis og uforpligtende for vores kunder og dem, der har lyst til at blive det, er det altså noget af en gevinst i det ugentlige Fredagslotteri !

 

Det er som tidligere nævnt hver fredag mellem 15 og 18, at vi laver og serverer ”Fredagshapsere” med passende vine i Hjortshøj og Malling  (og selvfølgelig også i vores andre butikker rundt om i landet!).

 

Håber, at du hen ad vejen kan få lagt de forskellige Fredagsstemninger i jeres aktivitetskalender og måske også nå at give det lidt ”redaktionel omtale”, så man kan se, hvor meget liv der er i butikkerne!

 

Vi omdanner vores Fredagsstemning til et stort råvare-/delikatessemarked med smagsprøver på bl.a. verdens bedste hasselnødder, udsøgte olivenolier og oliven, lækre skinker og trøffelpølser, spændende oste og pestoer/ saucer – og ikke mindst vores ”berygtede”/ berømte croissanter med den gode franske AOP smør, lige til at bage i egen ovn! Hertil smager vi et udpluk af vores mange Testvinder-vine, så der er virkeligt lagt i ovnen til en Fredagsstemning ud over det sædvanlige!

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Aarhus Jazz Orchestra feat. Veronica Mortensen
Musikhuset Aarhus // torsdag den 16. juli // klokken 20.00 //
Aarhus Jazz Orchestra med en af landets bedste jazzsangerinder i den vokale front I anledning af Sommerjazz i Aarhus spiller Aarhus Jazz Orchestra tre koncerter i Musikhusets Foyer…
Billetter
Aarhus Jazz Orchestra feat.: Veronica Mortensen
Musikhuset Aarhus // torsdag den 16. juli // klokken 20.00 // 50 kr.
Skøn koncert under Sommerjazz 2020 i Mushusets foyer. I anledning af Sommerjazz i Aarhus spiller Aarhus Jazz Orchestra tre koncerter i Musikhusets Foyer. Den ene koncert er sammen…
Billetter
Tir Na Nogs Quiz Night
Tir Na Nog // torsdag den 16. juli // klokken 21.00 // 0 kroner
Make sure you join our weekly Pub Quiz. Going strong since we opened in 2004 the Quiz is alway sure to fill every seat in The Tap Room.   :: No reservations or booking seats :: ::…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev