Gastro Week

Sted: Restaurant Mellemrum
Tid: torsdag den 10. oktober // klokken 17.00
Pris: 310 kroner + Gebyr
Billetter

På den hyggelige og uformelle Restaurant MellemRum er der fokus på de små rum af gode stunder ind i mellem arbejde og sengetid. Her er samværet omkring den gode mad og vin i fokus, mens tiden for en gang skyld ikke spiller en afgørende rolle.

 

Håndværk, hygge og energi

Ambitionen på Restaurant MellemRum er langt fra Michelinstjerner og fine fornemmelser – ambitionen er derimod at give alle gæster en god og smagfuld oplevelse, hvor kærligheden til madlavning og godt håndværk skinner igennem.

En aften på Restaurant MellemRum er en suveræn gourmetoplevelse i uformelle og hyggelige rammer.

 

Menu

Forret: Letrøget mosaik af havørred serveret med re-hydrerede rødbeder og cremefraiche tilsmagt med peberrod. 

Hovedret: Heltstegt kalv og svampestuvet kalvespidsbryst med confiteret kartoffel, syrlig gulerodspuré efterårskål og sauce supremé med estragon. 

Dessert: Skovbærfromage med vanlijeis og brunet smørfinancier.

 

Gastro Week konceptet er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris. 

Note: Billederne er vejledende

 

Arrangøren oplyser

Du skal fremvise din tilsendte billet enten på mobil eller print. Avisfordele er teknisk arrangør. Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst Restaurant MellemRum på tlf. 8617 1838. Venligst overhold starttidspunkter på kl. 17.00 eller kl. 20.00 i forhold til købt billet.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Aflyst: Solistkoncert – Elle-Riin Volmer, klaver
Musikhuset Aarhus // lørdag den 6. juni // klokken 19.30 // Gratis
Ved musikkonservatoriets koncerter møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere.…
Gratis
Classical Mornings
Musikhuset Aarhus // søndag den 7. juni // klokken 10.00 // 215 kr.
OBS: Arrangementet d. 7. juni er desværre aflyst. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/   En god start på dagen. Nyd en skøn b…
Billetter
Trees in Toronto
Musikhuset Aarhus // søndag den 7. juni // klokken 14.00 // Gratis
Trees In Toronto spiller melodisk, energifyldt og lyttervenlig stadion-rock, og Lasse Petersens stærke vokal serverer melodier, der bliver hængende. Kreativiteten og energien i ork…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev