Gourmet Tasting Menu
Kom og smag Molskroens vintereventyr i vores hyggelige rammer.
Efter en kort vinterlukning i januar, ser vi frem til at byde velkommen med fornyet energi og nye madoplevelser. Vi åbner igen med et brag af en event, hvor vores gæster skal smage køkkenchefens nye 4 retters Signature Winter Deluxe Menu til en helt vild vinterpris.
Kun 4 udvalgte datoer i februar til denne pris.
Fredag d. 21. og lørdag d. 22. februar
Fredag d. 28. og lørdag d. 29. februar
Begrænsede pladser
MENU
Bobler & Amuse
Dansk stenbiderrogn med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv
Rødtungefilet farseret med kammusling og trøffel. Serveret med Helge’s kål i østersstuvning
Boeuf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise og pommes frites
Villadsen’s stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit
4 retters vinmenu
Kaffe & petit four
Menuen koster 1500 kroner ( normalpris 1.995,-)
(Kr. 800,- ekskl. vinmenu)
Book bord online eller send en mail til Molskroen@molskroen med jeres reservation.
GOURMET TASTING OPHOLD & BRUNCH
Efter middagen kan I fortsætte denne hyggelige vinteraften med kaffe og petit four ved pejsen, og også kombinere med en overnatning til en særlig vinterpris, hvor I vågner op midt i den skønne natur på Mols og starter dagen med det store brunch deluxe morgenbord, med et væld af kolde og lune specialiteter.
Herefter er der masser af mulighed for gåture ad de skønne stier i Mols Bjerge eller langs havet.
Pris i alt pr. person inkl. overnatning i standard dobbelt værelse & Molskroens Søndagsbrunch:
Kr. 2.295,-
( Molskroens Afternoon tea som tilkøb til kr. 295,-)
Vælg imellem to weekends : Den 21. og 22. februar samt d. 28. og 29. februar
Kontakt os på 86 36 2200 og hør mere om ophold eller send en mail med din forespørgsel til molskroen@molskroen.dk