Gratis workshop: Lav din egen sambusa

Sted: Aarhus Central Food Market
Tid: torsdag den 15. august // klokken 16.00
Pris: 0 kroner
Gratis

Du kan helt gratis deltage i sambusa-workshop hos Aarhus Central Food Market. Sambusa er den somaliske udgave af samosa – en sprødstegt trekant med krydret kød- eller vegetarfyld serveret med chilisauce. Workshoppen afholdes i samarbejde med Saakin Sambuusa.

 

Kom  til sambusa-workshop

Du kender sikkert den indiske samosa – en trekantet, lun dejpakke fyldt med krydret kød- eller grøntsagsfyld. Men kender du så den somaliske udgave ved navn ”sambusa”? Ligesom sin navnesøster er sambusaen fyldt med varm og krydret kød- eller vegetarfyld, men sambusaen laves på en lidt anderledes måde og serveres med en lækker, somalisk chilisauce, der får dine smagsløgene til at danse af begejstring!

 

På workshoppen får du mulighed for at fylde og folde din egen sambusa med enten oksekød eller grøntsager, og er du mere sulten, så kan du heldigvis købe de sprøde trekanter med hjem til 25 kr. for én og kun 45 kr. for to. Derudover kan du også glæde dig til lækre smagsprøver østafrikanske falafler.

Workshoppen har til formål at skabe fællesskab, kulturforståelse og madglæde – så kom og sæt lidt krydderi på din torsdag eftermiddag.

Arrangementet er gratis at deltage i og kræver ingen tilmelding.

 

Saakin Sambuusa:

Bag workshoppen står Saakin Sambuusa, der blander alt det bedste fra den østafrikanske og nordiske madverden. Den nordiske kvalitet og enkelthed kombineret med farverne, smagen og charmen fra Somalia – dét er Saakin Sambuusa.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Afternoon Coffee
Tir Na Nog - The Merchant Coffee Shop // torsdag den 14. november // klokken 13.00 // 100kr
SIGN-UP TO THIS FREE EVENT THROUGH SPOUSE COMMUNITY'S WEBSITE HERE: https://internationalcommunity.dk/en-US/Events/Event/Afternoon-Coffee-17   Join Spouse Community Aarhus for our…
Billetter
Aarhus-kunstner Joanna Jensen behandler frygt og angst i ny solo-udstilling ‘Butterfingers’
End Of The Line // torsdag den 14. november // klokken 16.00 //
‘Butterfingers’ er et engelsk udtryk, der defineres som “en person der ofte fejler eller fumler i forbindelse med at have noget i hænderne - som om de havde smør på fingrene.” Det…
Billetter
Kom med i maskinrummet: DR inviterer til åben snak på Dokk1
Dokk1 // torsdag den 14. november // klokken 16.30 // 0 kroner
Vejrvært Søren Jacobsen, to P4-værter og to direktører står klar til at tale med alle interesserede om DR og fremtidens public service. Dokk1 i Aarhus danner ramme, når ’DR Direkte…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev