Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. februar 2020
Kl. 11.00

Hai Sensei – Pixi

Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ

For langt de fleste er det japanske køkken lig med sushi. Men intet kunne være mere usandt. Glæd dig til at smage de sande japanske klassikere, og glæd dig til at udvide dit asiatiske repertoire. I Danmark har måltidet altid  været defineret ud fra det primære protein ala. “frikadeller med stuvet hvidkål, hakkebøf, engelsk bøf”.  Til forskel fra os i nord er den japanske kost mere funderet på helheden, og på fisk, grøntsager, ris, nudler og te.

På kurset skal vi især på gadeplan og smage den mad, som langt de fleste japanere indtager både til morgenmad, frokost og aften. Vi skal blandt andet kaste os over de små sprøde takoyakies, som er salte æbleskiver med fyld af blæksprutte og pyntet af med sauce og sprøde elementer. Og her kommer især det femte smagselement på banen – Umami.  Mens de fleste typisk skelner mellem surt, sødt, salt og bittert, så forekommer umami i mange japanske ingredienser så som tang, svampe, fermenteret soya, rødt kød og tørret tun. Alt i alt, så glæd til en rejse til Solens- og velsmagens rige.

 

MENUEN

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Takoyakies med blæksprutte mayo, okonomiyaki-sovs og katsuobushi
  • Stegte og dampede gyoza med dip

Til menuen serveres vores hjemmelavede limonade, hjemmebryggede øl og gode vine.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Alle opskrifter kan sendes via mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.