Indra

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: onsdag den 30. oktober // klokken 20.00
Pris: 225 kr.
Billetter

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana stemmer, vi har muligheden for at opleve i Danmark 

I marts 2018 udkom albummet Carry My Heart, en udgivelse med en række egne kompositioner samt fortolkninger med ambitiøs spændvidde idét Indra fortolker sange af både svenske Robyn og amerikanske Curtis Mayfield. I Indras univers er historiefortællingen i højsædet og med sin unikke lyd med stærke rødder i soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots, forvandles kendte sange til noget nyt.

Indra har fundet ind til en lyd og et ganske særligt samspil med saxofonist Benjamin Trærup og bassist Thomas Sejthen, som udgør kernen i Indra band.

Live suppleres trioen af store musikalske kapaciteter i form af to musikere, der frit bevæger sig rundt i diverse genrer, nemlig guitarist Søren Bigum (Peter Sommer, Jonah Blacksmith osv.) og trommeslager Anders Vestergaard (Jacob Anderskov, Cancer osv.), som på hver deres instrument bidrager til at koncerten bliver en oplevelse i international topklasse.

Indras udgivelser

I 2010 kom det roste debutalbum, Indra, båret af en trio med Indras markante vokal, Thomas Sejthens jordbundne bas og Trærups lyriske saxofonspil.

Opfølgeren til debuten, In Between, høstede prisen for bedste vokaludgivelse ved Danish Music Awards Jazz, 2012, og siden er det gået slag i slag for gruppen. I 2015 udkom albummet Heartland på det legendariske jazzlabel Impulse!

Med Heartland fik Indra sit internationale gennembrud. Den engelske avis, The Telegraph, placerede albummet på sin liste over bedste jazzalbum i 2015 og internationale roser fra både anmeldere, publikum samt en Grammy nominering til Heartland har sat forventningerne op.

Det er med disse tre udgivelser og det nyeste album Carry My Heart at Indra drager på landevejen.

Carry My Heart er produceret af den Grammy-vindende amerikanske producer Jay Newland (bl.a. Norah Jones). 

Om Indra

Historien om Indra begyndte i 2006, da den danske saxofonist Benjamin Trærup mødte den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore på en tur til USA. Benjamin og Indra forelskede sig i hinanden og har siden dannet par både musikalsk og privat. 

Barcelona i Spanien er blevet familiens hjemby og herfra turnerer Indra i hele verden.

En koncert med Indra tæller egne sange og nye personlige fortolkninger af blandt andre David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington. 

Line up

Indra Rios-Moore: vokal 

Benjamin Trærup: saxofon

Thomas Sejthen: bas

Søren Bigum: guitar

Anders Vestergaard: trommer

 

Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Aarhus-kunstner Joanna Jensen behandler frygt og angst i ny solo-udstilling ‘Butterfingers’
End Of The Line // tirsdag den 19. november // klokken 11.00 //
‘Butterfingers’ er et engelsk udtryk, der defineres som “en person der ofte fejler eller fumler i forbindelse med at have noget i hænderne - som om de havde smør på fingrene.”   De…
Billetter
TANGtastisk tirsdag
Godsbanen // tirsdag den 19. november // klokken 16.00 // 35 kroner
Tirsdag den 19. November bliver ikke helt lige som alle andre. Det er nemlig TANGTASTISK TIRSDAG! Kom og lær hvordan du laver TANGsæbe, TANGtapas og TANGspa. Workshoppen slutter af…
Billetter
Improv Comedy Night
Tir Na Nog // tirsdag den 19. november // klokken 18.30 // 50 kroner
New and completely improvised show! Come experience a rare evening of improvised comedy theatre. International improv troupe Giggle Me This will perform an exciting show filled wit…
Dørsalg

Tilmeld nyhedsbrev