Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21. marts 2020
Kl. 18.00

Italienske Klassikere Vol. 1

Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.

Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer. Baseret på olivenolie, nænsomt tilberedte grøntsager og enkle kød- og fiskeopskrifter er italiensk mad oveni købet forbilledlig sund. Så kan man også tillade sig et glas rødvin til!

Desværre ender mange af os med en tam hverdagsversion af superkøkkenet, fordi det virker nemmere at lave den sædvanlige “spaghetti bolo” på 20 minutter end at købe ind til og følge en original opskrift. Men det behøver hverken være svært eller tidskrævende at kokkerere på italiensk. For eksempel tackler vi klassikeren, risotto, som af en eller anden grund har fået ry for at være svær at lave. Det er synd, for mage til nem og velsmagende hverdagsmad skal man lede længe efter! Så det laver vi om på denne aften og tilbereder en perfekt risotto med friske grøntsager fra torvet.

”Vi laver det grove, du laver det sjove”

 

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Pizza med hjemmelavet grøn pesto & mozzarella
  • Risotto med grønt i sæson
  • Saltimbocca af kalveinderlår med sprød salat og vinaigrette
  • Tiramisu
  • Til menuen serveres der udvalgte vine og øl fra eget bryghus.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.