Kåring af den bedste hjemmelavede julesnaps 2019

Sted: Huset Trøjborg
Tid: fredag den 15. november // klokken 19.00
Pris: 0 kroner
Gratis

Snapselauget Aros inviterer til den første åbne konkurrence, hvor det gælder om at finde den bedste 2019 julesnaps i Aarhus.

 

For første gang har du her, sammen med andre snapseentusiaster, muligheden for at deltage i en uformel konkurrence, hvor du kan give dit bud på hvordan du synes en julesnaps skal smage. Der er ikke direkte sat nogle krav til indholdet og smagen i snapsen, men den må gerne indeholde alt det man ønsker sig til jul.

 

Fredag den 15. november finder vi, mellem de 10 bedste julesnapse, de tre bedste og endelig den der bliver Julesnapsen 2019. Selvfølgelig er der præmier til de tre vindere.

 

Fredag den 15. november kl. 19.00 afholdes vi en festlig finale i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus, hvor de 3 bedste julesnapse findes og Julesnapsen 2019 kåres.

Efter selve finalen, vil alle de indleverede snapse, i deres originalflasker, blive stillet frem til skue og til smagning af de andre snapseinteresserede.

 

Vi håber, at rigtig mange snapseentusiaster har lyst til at deltage og glæder os til at se og smage mange gode påfund til Julesnapsen 2019.

 

Deltagelse

Alle er velkomne til at deltage i konkurrencen uanset om de er en garvet snapseentusiast eller en begynder der lige er startet på den spændende hobby.
Har du lyst til at være med så nedenfor eller besøg os på Facebook hvor vi hedder Snapselauget-Aros.

 

Snapselauget Aros

Er en forening hvis formål er at skabe samvær ved at dele interessen for forædling af brændevin ved hjælp af de i naturen forekommende smagsstoffer. Vi arbejder desuden med at formidle viden om kryddersnapse. I løbet af året tages initiativ til afholdelse af medlems- møder og aktiviteter, hvor der er mulighed for at udveksle erfaringer og inspirere hinanden, samt ikke mindst smage på kryddersnapse.

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Aarhus Jazz Orchestra feat. Veronica Mortensen
Musikhuset Aarhus // torsdag den 16. juli // klokken 20.00 //
Aarhus Jazz Orchestra med en af landets bedste jazzsangerinder i den vokale front I anledning af Sommerjazz i Aarhus spiller Aarhus Jazz Orchestra tre koncerter i Musikhusets Foyer…
Billetter
Aarhus Jazz Orchestra feat.: Veronica Mortensen
Musikhuset Aarhus // torsdag den 16. juli // klokken 20.00 // 50 kr.
Skøn koncert under Sommerjazz 2020 i Mushusets foyer. I anledning af Sommerjazz i Aarhus spiller Aarhus Jazz Orchestra tre koncerter i Musikhusets Foyer. Den ene koncert er sammen…
Billetter
Tir Na Nogs Quiz Night
Tir Na Nog // torsdag den 16. juli // klokken 21.00 // 0 kroner
Make sure you join our weekly Pub Quiz. Going strong since we opened in 2004 the Quiz is alway sure to fill every seat in The Tap Room.   :: No reservations or booking seats :: ::…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev