Kåring af den bedste hjemmelavede julesnaps 2019

Sted: Huset Trøjborg
Tid: fredag den 15. november // klokken 19.00
Pris: 0 kroner
Gratis

Snapselauget Aros inviterer til den første åbne konkurrence, hvor det gælder om at finde den bedste 2019 julesnaps i Aarhus.

 

For første gang har du her, sammen med andre snapseentusiaster, muligheden for at deltage i en uformel konkurrence, hvor du kan give dit bud på hvordan du synes en julesnaps skal smage. Der er ikke direkte sat nogle krav til indholdet og smagen i snapsen, men den må gerne indeholde alt det man ønsker sig til jul.

 

Fredag den 15. november finder vi, mellem de 10 bedste julesnapse, de tre bedste og endelig den der bliver Julesnapsen 2019. Selvfølgelig er der præmier til de tre vindere.

 

Fredag den 15. november kl. 19.00 afholdes vi en festlig finale i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus, hvor de 3 bedste julesnapse findes og Julesnapsen 2019 kåres.

Efter selve finalen, vil alle de indleverede snapse, i deres originalflasker, blive stillet frem til skue og til smagning af de andre snapseinteresserede.

 

Vi håber, at rigtig mange snapseentusiaster har lyst til at deltage og glæder os til at se og smage mange gode påfund til Julesnapsen 2019.

 

Deltagelse

Alle er velkomne til at deltage i konkurrencen uanset om de er en garvet snapseentusiast eller en begynder der lige er startet på den spændende hobby.
Har du lyst til at være med så nedenfor eller besøg os på Facebook hvor vi hedder Snapselauget-Aros.

 

Snapselauget Aros

Er en forening hvis formål er at skabe samvær ved at dele interessen for forædling af brændevin ved hjælp af de i naturen forekommende smagsstoffer. Vi arbejder desuden med at formidle viden om kryddersnapse. I løbet af året tages initiativ til afholdelse af medlems- møder og aktiviteter, hvor der er mulighed for at udveksle erfaringer og inspirere hinanden, samt ikke mindst smage på kryddersnapse.

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

ROOFTOP
Salling ROOFTOP // mandag den 16. december // klokken 10.00 // 90 - 110 kroner
Tag turen helt til tops og nyd den fantastiske udsigt over den julepyntede by fra Salling ROOFTOP. Tag plads i caféen og nyd en lækker frokost eller en drink – eller sæt dig godt p…
Dørsalg
Skøjtebanen i Musikhusparken
Musikhuset Aarhus // mandag den 16. december // klokken 14.00 // Gratis
Tag en gratis svingom på isen i Musikhusparken. Byens hyggelige og populære skøjtebane tager traditionen tro imod skøjeteprinser og skøjteprinsesser i Musikhusparken. Åbningstider…
Gratis
Obo- og fagotmatiné
Musikhuset Aarhus // mandag den 16. december // klokken 17.00 // Gratis
Medvirkende: Weronika Blautenberg, obo Aurore Remme, obo Anton Schüsler, fagot Obo- og fagotstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres ins…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev