Karsten Aaholms déjà vu – release koncert

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: søndag den 27. oktober // klokken 14.00
Pris: Gratis
Gratis

Dette er en release koncert for en længe ventet debut i eget navn.

Navnet er Karsten Aaholm og koncerten og udgivelsen hedder déjà vu.
Karsten skulle optræde som sideman i utallige sammenhænge og undervise på konservatoriet i snart 25 år, før han fik mod på at springe ud med sit helt eget projekt – bakket op af fænomenalt gode musikere.
Musikken er instrumental med tydelige danske rødder i sin til tider nedtonede og jazzede atmosfære. Samtidig bærer den vidnesbyrd om de musikalske påvirkninger, Karsten har været så heldig at få i løbet af sit musikalske liv, fra The Beatles, over country, groovy blues og surf til guitarister som Bill Frisell og John Scofield.

Koncerten og udgivelsen er Karstens bud på instrumentalmusik fjernt fra den hurtige, rastløse og komprimerede musik, man hører på de kommercielle stationer. Håbet er, at den også vil nå ud til folk, der ikke normalt lytter til instrumental musik med god plads til musikernes udfoldelse. Inspirationen og lydidealet er fra 1970’erne, dengang man satte en lp på og hørte den fra ende til anden, indtil pladen var tyndslidt.
Den unikke konstellation af musikere er nøje udvalgt fra forskellige musikalske universer og har aldrig spillet sammen før, fordi de normalt begår sig i så forskellige stilarter som americana, nordisk jazz og afro:
Morten Ramsbøl (bas): Mest kendt fra den internationale jazzscene som en allestedsværende ankermand med den fede lyd.
Peter Dombernowsky (dr/perc): Peter er mest kendt fra sit lydhøre og swingende trommesspil i DeSoto Caucus og som manden bag Peter Sommer og Michael Falck, men han har også en baggrund i cubansk percussion. Begge dele drager vi fordel af her.
Simon Eskildsen (Rhodes/orgel): Simon er en af de unge up-coming pianister inden for jazz scenen i DK. Han er aktuel med sin egen trio og i mange andre sammenhænge, herunder det spraglede storband AddisAbbaBand.
Karsten Aaholm (guitar): Karstens kompositioner og guitarspil er inspireret af stilarter som jazz, country, blues og twang.

Special guest: Andreas Skamby.

 

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Classical Mornings
Musikhuset Aarhus // søndag den 7. juni // klokken 10.00 // 215 kr.
OBS: Arrangementet d. 7. juni er desværre aflyst. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/   En god start på dagen. Nyd en skøn b…
Billetter
Trees in Toronto
Musikhuset Aarhus // søndag den 7. juni // klokken 14.00 // Gratis
Trees In Toronto spiller melodisk, energifyldt og lyttervenlig stadion-rock, og Lasse Petersens stærke vokal serverer melodier, der bliver hængende. Kreativiteten og energien i ork…
Gratis
Aflyst: Koncert med Ensemble Pluma
Musikhuset Aarhus // søndag den 7. juni // klokken 15.00 // Gratis
En sinfonietta er en ensemblestørrelse, der bliver brugt i flere forskellige sammenhænge.Især i nyere tid er sinfoniettaen et yndet medie ikke kun for nye kompositioner men også fo…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev