Karsten Aaholms déjà vu – release koncert

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: søndag den 27. oktober // klokken 14.00
Pris: Gratis
Gratis

Dette er en release koncert for en længe ventet debut i eget navn.

Navnet er Karsten Aaholm og koncerten og udgivelsen hedder déjà vu.
Karsten skulle optræde som sideman i utallige sammenhænge og undervise på konservatoriet i snart 25 år, før han fik mod på at springe ud med sit helt eget projekt – bakket op af fænomenalt gode musikere.
Musikken er instrumental med tydelige danske rødder i sin til tider nedtonede og jazzede atmosfære. Samtidig bærer den vidnesbyrd om de musikalske påvirkninger, Karsten har været så heldig at få i løbet af sit musikalske liv, fra The Beatles, over country, groovy blues og surf til guitarister som Bill Frisell og John Scofield.

Koncerten og udgivelsen er Karstens bud på instrumentalmusik fjernt fra den hurtige, rastløse og komprimerede musik, man hører på de kommercielle stationer. Håbet er, at den også vil nå ud til folk, der ikke normalt lytter til instrumental musik med god plads til musikernes udfoldelse. Inspirationen og lydidealet er fra 1970’erne, dengang man satte en lp på og hørte den fra ende til anden, indtil pladen var tyndslidt.
Den unikke konstellation af musikere er nøje udvalgt fra forskellige musikalske universer og har aldrig spillet sammen før, fordi de normalt begår sig i så forskellige stilarter som americana, nordisk jazz og afro:
Morten Ramsbøl (bas): Mest kendt fra den internationale jazzscene som en allestedsværende ankermand med den fede lyd.
Peter Dombernowsky (dr/perc): Peter er mest kendt fra sit lydhøre og swingende trommesspil i DeSoto Caucus og som manden bag Peter Sommer og Michael Falck, men han har også en baggrund i cubansk percussion. Begge dele drager vi fordel af her.
Simon Eskildsen (Rhodes/orgel): Simon er en af de unge up-coming pianister inden for jazz scenen i DK. Han er aktuel med sin egen trio og i mange andre sammenhænge, herunder det spraglede storband AddisAbbaBand.
Karsten Aaholm (guitar): Karstens kompositioner og guitarspil er inspireret af stilarter som jazz, country, blues og twang.

Special guest: Andreas Skamby.

 

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Indvielseskoncert – nyt højttalersystem
Musikhuset Aarhus // torsdag den 14. november // klokken 19.30 // Gratis
Ved koncerten bliver et helt nyt højttalersystem med i alt 48 højttalere taget i brug og prøvet af på Det Jyske Musikkonservatorium for første gang. Der venter publikum en totalt n…
Gratis
SKAM 3
Musikhuset Aarhus // torsdag den 14. november // klokken 19.30 // 270 - 350 kr.
SKAM vender tilbage til Musikhuset og Aarhus. Kæmpesuccesen SKAM indtager Musikhuset Aarhus som forrygende teater sat op af Aveny-T.  SKAM 3 er historien om Isak. Om Isak og Even.…
Billetter
Solistkoncert – Rebecca Fuglsig, cello
Musikhuset Aarhus // torsdag den 14. november // klokken 19.30 // Gratis
Rebecca Fuglsig studerer i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium. Ved koncerten spiller hun musik for cello og klaver af bl.a. Brahms og Stravinsky.Medvirkende: Aya Tomin…
Gratis

Tilmeld nyhedsbrev