Lazarus

Sted: Aarhus Teater - Store Scene
Tid: mandag den 16. september // klokken 19.30
Pris: 65 - 450 kroner
Billetter

DAVID BOWIES MESTERLIGE OG MEDRIVENDE MUSICAL

David Bowie døde af kræft i 2016 kun to dage efter udgivelsen af albummet ”Black Star”. Videoen med nummeret ”Lazarus” blev delt over hele verden: ”Look up here, I’m in heaven,” sang han, mens han greb ud efter verden fra sit dødsleje. Det var Bowies bevægende jordiske exit, men hans egentlige requiem er den pirrende og originale musikforestilling Lazarus.

I Lazarus ankommer Thomas Newton til jorden. Han leder efter vand, som han kan tage hjem til sin tørkeramte planet. Snart finder han dog sig selv sølet ind i gin og discount-tv, sex og medicinalforsøg. Lazarus bygger på bogen ”The Man Who Fell To Earth”, der siden blev filmatiseret med David Bowie i rollen som Thomas Newton.

 

Vi byder på en spektakulær og surrealistisk billedstrøm, vævet ind i en perlerække af Bowie-hits som ”Changes”, ”Heroes”, ”This Is Not America”, ”Life on Mars” og svanesangen ”Lazarus”. Anmelderne i New York og London var enige: Det er magisk og hypnotiserende, overvældende og rørende, vildt poetisk og forførende.

Tag med ind i éneren David Bowies popunivers. Mærk ham omskabe planeten til en gigantisk dancehall, inden han som en supernova eksploderer og bliver slynget tilbage til Mars.

Lazarus er skrevet af Enda Walsh og David Bowie, og som Thomas Newton kan du opleve Aarhus Teaters Jakob Madsen Kvols. Scenedesign er af duoen Christian Albrechtsen og Mathias Hersland, der fik en Reumert for scenografi og lysdesign med “Lyden af de skuldre vi står på”. Bag hele iscenesættelsen står Heinrich Christensen, som også står for oversættelsen af dialogen. Alle sange synges på engelsk. 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

398 dage som gidsel hos Islamisk Stat – Foredrag med Daniel Rye
Tivoli Friheden - Hermans // tirsdag den 22. oktober // klokken 19.00 // 259 kroner
Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han…
Billetter
Kammerkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 22. oktober // klokken 19.30 // Gratis
Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskriver…
Gratis
Det Begynder At Blive Koldt Om Fødderne
Teatret Svalegangen - Ny Sal // tirsdag den 22. oktober // klokken 19.30 // 195 kroner
EN LIVSBEKRÆFTENDE REJSE MOD DØDEN GUD, JEG SKAL OGSÅ HERFRA!? I løbet af de seneste år er tre af hans jævnaldrende venner døde. Den ene efter langvarig sygdom, den anden faldt plu…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev