Marc Mommaas & Hess/Vuust/Vuust Trio

Sted: Tir Na Nóg
Tid: mandag den 15. juli // klokken 20.00
Pris: 0 kroner
Gratis

Marc Mommaas (t-sax), Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

 

Møde mellem amerikansk og europæisk jazztradition

Marc Mommaas er en yderst anerkendt saxofonist på den amerikanske jazzscene bosiddende i New York. Marc Mommaas har siden 1999 udgivet seks album, der alle viser hans stilistiske alsidighed og helt unikke tilgang til komposition og improvisation. Han har bl.a. udgivet to duoplader sammen med danske pianist Nikolaj Hess, der er inspireret af både den europæiske og amerikanske jazztradition.

 

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. På det seneste har han udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters og Nikolaj Hess Rhapsody, vundet prisen for årets jazzudgivelse DMA 2014 med 3xHess for pladen Music for Mum and Dad og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia.

 

Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron.

 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

 

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

 

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Mikkel Vuust er med sine 19 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene. Han har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Hans Esbjerg.

 

 

 

 

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Ireland vs Denmark
Tir Na Nog // mandag den 18. november // klokken 20.45 // 0 kroner
UEFA Euro qualifying event between Ireland and Denmark will be busy. No reservations, arrive early to get the best seats. Shown in The Tap Room and Merchant Room on 10 screens.
Gratis
Aarhus-kunstner Joanna Jensen behandler frygt og angst i ny solo-udstilling ‘Butterfingers’
End Of The Line // tirsdag den 19. november // klokken 11.00 //
‘Butterfingers’ er et engelsk udtryk, der defineres som “en person der ofte fejler eller fumler i forbindelse med at have noget i hænderne - som om de havde smør på fingrene.”   De…
Billetter
TANGtastisk tirsdag
Godsbanen // tirsdag den 19. november // klokken 16.00 // 35 kroner
Tirsdag den 19. November bliver ikke helt lige som alle andre. Det er nemlig TANGTASTISK TIRSDAG! Kom og lær hvordan du laver TANGsæbe, TANGtapas og TANGspa. Workshoppen slutter af…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev