Mega Karma dansefest

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: lørdag den 18. maj // klokken 20.00
Pris: 200.00 DKK
Billetter

For 7. gang inviterer Karmaklubben og Musikhuset Aarhus til kæmpe dansefest

Tag din mand, kone, ven, veninde, kæreste, kollega, voksne børn, nabo eller facebookven under armen og vær med til en fed aften i danseglædens tegn.

Den store foyer omdannes endnu engang til et vaskeægte danse-paradis med kæmpe dansegulv, Live-band og DJ – sidste gang rundede vi 1200 danseglade gæster.

Danseglæden er omdrejningspunktet for denne kæmpe dansefest og netop danseglæden ligger til grund for Karmaklubbens eksistens, hvor vi går tidligt i byen og tidligere hjem.

Svedigt liveband leverer hits

Vi skruer igen op for danseglæden og med fede rytmer og velsnørrede dansesko, bandet Båndsalat sørger for livemusikken og dj’en spiller de fedeste hits og de gode gamle klassikere, som får hele dansegulvet til at koge.

varm op, og giv bandet et lyt her:

Båndsalat er kendt for gode vibrationer, en energisk sceneoptræden og et sandt festfyrværkeri af kæmpehits fra de sidste fem årtier. Bandet er eksperter i at skrue et underholdende show sammen og får med stor karisma, medrivende spilleglæde og et flabet glimt i øjet, festen til at gløde og enhver gæst til at smide hæmningerne og hoppe i danseskoene.

Vi har plads til alle, og du er velkommen.

Varighed: 5 timer. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset og Karmaklubben

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Tasting I Mad & Vin
Magasin Aarhus // torsdag den 4. juni // klokken 13.00 //
Kom til Tasting Days I Mad & Vin i Magasin Aarhus!   Mad&Vin i Magasin Aarhus inviterer dig til lækre og lærerige Tasting Days.Her har du mulighed for at møde vores mange kreative…
Billetter
Tir Na Nogs Quiz Night
Tir Na Nog // torsdag den 4. juni // klokken 21.00 // 0 kroner
Make sure you join our weekly Pub Quiz. Going strong since we opened in 2004 the Quiz is alway sure to fill every seat in The Tap Room.   :: No reservations or booking seats :: ::…
Gratis
Fars Dag – En Hyldest til Alle Fædre
Norsmindekro // fredag den 5. juni // klokken 12.00 // 358 - 458 kroner
Hvad gør en mand mere tilpas end god mad?! Nej vel, og derfor har chefkokken til denne dag kreeret en menu lige efter enhver Fars smag med masser af saft og kraft tilsat passende m…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev