Mød din duftekspert

Sted: Magasin Aarhus
Tid: fredag den 24. januar // klokken 15.00
Pris:
Billetter

Er du på udkig efter en ny signaturduft? Det kan godt virke uoverskueligt at finde frem til den perfekte duft blandt tusindvis af smukke flakoner på hylderne, og det er ikke altid nok med et par sprøjt på papirlapperne.

Vejen til din nye duft er dog ikke langt væk, for i Magasin hjælper vores duftkonsulenter dig med at skyde genvej til de duftnoter, der passer til dig og din næse – og her er din dagsorden langt fra ligegyldig, for dufte er med til at understrege hvem, du er.

 

Ud fra dit behov og personlige karakter vil du blive præsenteret for en garderobe af dufte, der får det bedste frem hos dig i livets facetter. Der er nemlig stor forskel på, om du skal på arbejde, til middag eller ud at rejse – og derfor er der slet ikke noget forkert i at sprøjte flere dufte på huden i løbet af dagen. Faktisk er det mere normen.

Fredag d. 24. januar har du mulighed for at blive endnu klogere på konceptet, når vi inviterer dig ind i din nærmeste Magasin forretning. Du kan nemlig møde vores duftkonsulenter, der fortæller om vores eksklusive service. Vi serverer også lidt godt til ganen.

Vores duftkonsultationer er gratis, og kan tage op til en time. Book tid på Magasin.dk eller kig forbi parfumeafdelingen i din nærmeste Magasin forretning.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

NENA koncert 2020
Fuglsøcenteret // mandag den 21. september // klokken 17.30 // 475 - 2.225 kroner
Det tyske pop-ikon og stemmen bag den uopslidelige 80er klassiker ”99 Luftballons” kan nu opleves ……     Hun er stadig i topform og da hun kunne fejre sit 40 års jubilæum med turne…
Billetter
Swap Language Nights at Tir Na Nóg
Tir Na Nog // mandag den 21. september // klokken 19.00 // 0 kroner
SWAP LANGUAGE NIGHTS AT TIR NA NÓG EVERY MONDAY! Come and have a good time, learn about foreign cultures and swap languages with native speakers! GET DISCOUNTS ON CARLSBERG AND SOD…
Billetter
Værd At Vide Om Mænd Og Kvinders Hjerner
Tivoli Friheden A/S // mandag den 21. september // klokken 19.00 // 259 kroner
Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev