Mød din duftekspert

Sted: Magasin Aarhus
Tid: fredag den 24. januar // klokken 15.00
Pris:
Billetter

Er du på udkig efter en ny signaturduft? Det kan godt virke uoverskueligt at finde frem til den perfekte duft blandt tusindvis af smukke flakoner på hylderne, og det er ikke altid nok med et par sprøjt på papirlapperne.

Vejen til din nye duft er dog ikke langt væk, for i Magasin hjælper vores duftkonsulenter dig med at skyde genvej til de duftnoter, der passer til dig og din næse – og her er din dagsorden langt fra ligegyldig, for dufte er med til at understrege hvem, du er.

 

Ud fra dit behov og personlige karakter vil du blive præsenteret for en garderobe af dufte, der får det bedste frem hos dig i livets facetter. Der er nemlig stor forskel på, om du skal på arbejde, til middag eller ud at rejse – og derfor er der slet ikke noget forkert i at sprøjte flere dufte på huden i løbet af dagen. Faktisk er det mere normen.

Fredag d. 24. januar har du mulighed for at blive endnu klogere på konceptet, når vi inviterer dig ind i din nærmeste Magasin forretning. Du kan nemlig møde vores duftkonsulenter, der fortæller om vores eksklusive service. Vi serverer også lidt godt til ganen.

Vores duftkonsultationer er gratis, og kan tage op til en time. Book tid på Magasin.dk eller kig forbi parfumeafdelingen i din nærmeste Magasin forretning.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Skøjtebanen i Musikhusparken
Musikhuset Aarhus // mandag den 17. februar // klokken 14.00 // Gratis
Tag en svingom på isen i Musikhusparken. Byens hyggelige og populære skøjtebane tager traditionen tro imod skøjeteprinser og skøjteprinsesser i Musikhusparken. Åbningstider for skø…
Gratis
Lyden af de skuldre vi står på
Aarhus Teater - Store Scene // mandag den 17. februar // klokken 19.30 // 220 - 450 kroner
SIMON KVAMMS REUMERT-VINDENDE REMIX AF SANGSKATTEN ER TILBAGE Anmelderne jublede, billetterne blev revet væk, og mange gik forgæves. Nu har du chancen for at opleve eller genopleve…
Billetter
Ordet af Kaj Munk
Aarhus Teater // mandag den 17. februar // klokken 19.30 // 285 kroner.
KAJ MUNKS OPRØRENDE DRAMA OM TRO OG MIRAKLER   Ordet af digterpræsten Kaj Munk står som hans i særklasse bedste og mest intense skuespil. Han skrev det i 1925 på bare otte dage i e…
Billetter

Tilmeld nyhedsbrev